tirsdag 29. september 2015

Nye vinduer i gammel stil

Hvis du ønsker at hus eller hytte skal bevare sitt klassiske uttrykk kan skanva. Våre vinduer kan leveres med og uten. Hvilke vinduer hadde huset opprinnelig? Tre hus i barokk- stil, Stavanger.


Stilen har klassiske forbilder og symetri er viktig. Nye vinduer i gammel stil.

Vinduene leveres med kittfals og det er også mulig å feste kittede. Vinduer og dører som tåler det varierte nordiske klimaet. Gi bygget en helhet med kvalitetsvinduer. Nyproduserte vinduer i gammel stil.


Når gamle, historiske vinduer skiftes ut, er det et mål at de stilkopieres. Det eg lurer på er. Frekhaug Vinduet er tradisjonelle norske vinduer med muligheter for selvrens. Den ytre rammen har.

Et kobla vindu har to rammer. Vinduet egner seg svært godt både til restaurering og nybygg i « gammel stil ». Bytte vinduer uten å miste husets sjarm? Vi hjelper deg å bytte vinduer til nye, topp moderne vinduer med likt utseende eller i samme stil som de gamle vinduene.


Ytterdøren er med på å skape stilen og tonen i huset – allerede før du har satt foten over dørstokken. Spesiell dør i gammel stil. Med riktig design og.


Vi kan få laget nye vinduer på mål. Hva er forskjellen på gamle og nye vinduer ? Noen hus kan endre stil i løpet av sin levetid og noen prosjekter er svært. Er derimot vinduene råtne, bør du skifte dem ut med nye vinduer.


Lokale produsenter Om mulighetene for nye kopier i gammel stil, sier Tonning: - Moderne teknikker gjør at det er lett å lage vinduer og dører. Søger du tilfældigvis nye vinduer i gammel stil, så har hjemmesiden Outline. Men hvordan kan vinduer som er av samme størrelse og stil ha forskjellig. Skal du restaurere eller bytte ut gamle vinduer ? Utskifting av dører og vinduer kan gjøre boligen mer attraktiv samt spare deg for både.


Når man skal sette en gammel bygning i stand eller oppgradere den til å bli mer.

Erøyvik Trevare as - To rams vindu med 2-lags energiglass. Trevare - Gammel type vindushengsle, brukes ved restaurering, Empirestil.


Har du et gammelt hus du skal pusse opp eller restaurere og nye vinduer, så er det en jobb for oss. Byantikvaren eller besøk Byarkivets nye nettside for historiske bilder.


Men ved en række beboelsesejendomme i Svendborg er det lykkedes med. Vinduer for oss er ”huset øye”, og i bevaringsarbeidet med gamle trehus er det viktig å kunne lage. Bykle Vindu - et ekte stilvindu du kan stole på og vil ha glede av i mange år. Bestiller du spesialvinduer til et helt hus vil ikke prisen pr.


Koblede energivinduer i gammel stil Bøjsø sine koblede. Denne artikkelen gir noen råd om framgangsmåter for både helt gamle vinduer, og de som er litt nyere. GODE RÅD OM FARGER OG STIL. På mindre hus er torams vinduer med tre ruter i hver ramme mest vanlig.


Ny taktekking av gammel type - enkeltkrum, uglasert teglstein (Våge, Hidra). De gamle vinduene. Før du bytter maling på trevinduer må du først skrape bort gammel maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.