onsdag 7. oktober 2015

Acrylicon trondheim

Hvitmalt gulv og trapp. Fargekart for gulvmaling.


Er tiden inne for å prøve seg på en ny farge hjemme på gulvet ? Glem ikke bort gulvflaten som har stor gjennomslagskraft på veggfargens utseende. Les også: Slik maler du gulv. Greige moodboard.

HVORDAN SKULLE. Folk har helt klart blitt mer bevisste på at gulvet har mye å si. Vi selger fortsatt mye lyse gulv, men flere går mot grått og litt mørkere farger, sier Tommy Holmberg. Og et eksklusivt og elegant gulv trenger ikke koste mer enn en god sofa.


Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett. La gulvet bestemme.


De vanligste undernyansene i tregulv, er gult (eik, ask), brunt (valnøtt), rødt (kirsebær) og grått (behandlede gulv ). Vi kjøper grått gulv og grå vegger og grå sofa nå, og plutselig føler man at man lever i en evig regnsky. Dagny Thurmann-Moe Foto: Emma.

Gulvet har en moderne overflate med sagspor og holder seg garantert vakkert i lang tid. Den harde overflaten reduserer faren for hakk og sår og passer i. Slik tar du vare på laminatgulvet ditt. Gerflor designer, produserer og markedsfører innovative, dekorative og bærekraftige gulv - og veggløsninger! Om du ønsker grått gulv uten å ha tepper, er det også mange andre.


Beskrivelse Teknisk info Blanchi S Fransk Eik Fiskebensparkett med klikksystem har en naturlig og lys trefarge. Perfekt for deg som ønsker en tidløs og luksuriøs.


Da funkis-stilen kom på 20- og 30-tallet ble rutete gulv et. Torghatten er en rustikk og grå, oljebasert behandling for furugulv. Her får du supermatte gulv som vil få mye patina med tiden. Kan oppgraderes med.


Du kan velge om du vil olje, beise, lakkere, lute eller male gulvet. Mens maling gir en. Grått vinylgulv fra Pergo med et mykt utseende av lys grå eik. Passer til alle moderne interiørfarger.


Et vinylgulv med borddesign er det perfekte valget for rom. Tilbehør til parkettgulv – Reparasjon av parkettgulv - Sparkel 1g - Lys grå. Ta det med ro – vi har tilbehøret som reparerer.


Har du fått en ripe i parkettgulvet?

Tilfør moderne eleganse med et grått gulv. I stuen er det lagt Nouveau Gray- gulv, et 1-stavs eikegulv i lysegrå jordnyanser som fungerer godt.


Gulvet kan installeres på undergulv med nedstøpte varmekabler, varmefolie eller vannbåren varme. Temperaturen i gulvet må ikke overstige grader. Baderom i toner av hvitt, grått og svart blir sjelden feil.


Dusjhjørnet LINC Angel med stripe glass er vakkert sammen med grå toner på gulv - og veggfliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.