tirsdag 3. november 2015

Arbeidsbenk sammenleggbar

Trenger du en robust og bærbar arbeidsflate til diverse prosjekter? Da bør du se her! Hylleplass: Legg til. Er på lager i samt i andre varehus. Arbeidsbenk med ben i metall som klarer opptil 4kg.

Den har en stor arbeidsflate (x cm) for allsidig bruk. Kompatibel med klemmer av alle størrelser. En sammenleggbar arbeidsbenk eller arbeidsbukk kan du enkelt ta med deg eller ta frem når du trenger mer arbeidsplass. Vis mer Vis mindre.


Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign priser. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Tosidig plate: MDF treside og ikke glatt PP- plastside.

Logg inn for å. Brukes ute i felten som arbeidsbor salgsbor smørebord og lignende. Praktisk arbeidsbenk. Mye brukt, men fortsatt fult brukbar. Du må være logget. ARBEIDSBENK SAMMENLEGGBAR. Denne arbeidsbenken fra Draper Tools er laget i lett materiale, og det sammenleggbare designet gjør den enkel å lagre og bære med seg. Sterkt saksesystem. En god arbeidsbenk er det viktigste møbelet i verkstedet, fordi det er der du kommer til å løse en stor del av dine gjør det selv-prosjekter.


Vi hjelper deg med å. En praktisk og stabil arbeidsbenk med benkeplate i bøkfiner. Title Default Title. Pulverlakkert brakett for å montere arbeidsbenk. Anbefalt str på benk 1x cm.


Tåler opptil 100kg pr brakett dersom underlag og feste er riktig. Keter arbeidsbenk.

Sjekk priser på test og arbeidsbenk sammenleggbar. Kjøp test og arbeidsbenk sammenleggbar billig i nettbutikkene. Din spesialist for handel.


Plassbesparende pulverlakkerte knekter for montering av arbeidsbenk. Knektene gjør at du kan legge ned arbeidsbenken etter bruk. Se produktbilder.


Med arbeidsbenken får du forskjellige verktøy og andre praktiske utstyr, som du vil få bruk for når du snekrer og. Gjør-det-selv-metall arbeidsbenk. Når det utføres alvorlige.


Mål: 605x640x8mm. Vareinformasjon. Kraftig stålkonstruksjon gjør at den tåler belastning opptil 2kg og den er sammenleggbar for praktisk oppbevaring og enkel transport.


Unik, avansert " enhånds". For en ivrig eier er et skrivebord en uunnværlig egenskap for en garasje, låve eller en utvidelse av huset. Selvfølgelig kan du kjøpe en.


Folding arbeidsbenk. Det kan lett brettes opp og derfor relativt enkelt å. Vanligvis er disse. Lett å slå sammen og bære med seg. For innendørs og beskyttet utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.