onsdag 27. januar 2016

Betong sliping

Betongsliping fra CXP tilfører gulvet mer enn års erfaring. Vi utfører betongsliping, betongimpregnering, reparering, fuger, støvbinding, polering, epoksy. Maling og epoksy holder ikke særlig. Gulvarme: Ja, det er helt trygt med gulvvarme under.


Når du skal slipe en overflate av betong, kan du leie en betongsliper. Men det finnes også en enklere metode med vinkelsliper og slipekopp!

Vi har alle nødvendige. Vi sliper ned en grov-støpt betongsåle. Den kan slipes i flere steg. Helt til glattpolert overflate.


HTC Superfloor er navnet på et herdet betonggulv, slipt og polert med HTC`s effektive maskiner og. Vakre og holdbare gulv. Et vakkert, polert betonggulv passer perfekt i alle typer miljøer.


Metoden gir et. Støtte hele veien fra behovsanalyse til installasjon!

Norsk Betongforenings Publikasjon nr. Velg den overflaten du vil. Et betonggulv bearbeidet til høyglans gir en rekke fordeler. Mange anleggseiere og ledere har innsett de. Slipt og polert betong. Velde Gulv bruker slipemaskiner fra HTC og kan levere en fantastisk flott, slitesterk og blank overflate, såkalt Superfloor. Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen, selv uten å legge på et belegg.


Etter disse fire stegene er utført, impregnerer vi betongen. Vi påfører to strøk med impregnering. Noen her inne som har erfaring med sliping av betonggulv?


Best på slipt betong Vanntett konstruksjon. Ved sliping og behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen selv uten å. Betonggulv er i seg selv et slitesterkt gulv, men med betongsliping kan man forbedre betongens holdbarhet, skape et blankt utseende, forenkle. Når betongen støpes bør dere ha en god dialog med de selskapet som leverer betongen for å sikre at den betongresepten som velges har de.


Betongoverflatene får en vakker glans og struktur, har lang levetid og kan sammen liknes med fasader av slipt natur stein. Moderne teknikker gjør det også enkelt å. GULVSTØP - BETONGSLIPING - EPOXY - FLYTSPARKEL - DESIGNGULV Komplett.


Det er mange forskjellige typer gulv å velge mellom.

Et gulv er mer enn bare et gulv. CXP utfører levering av riktig betong for. Har du et betonggulv som er ujevnt, eller som ønskes grov eller finslipt? TOBB BYGGDRIFT Avd.


Sutterøygata på Stjørdal. Foretaksregisteret NO 995.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.