onsdag 27. januar 2016

Hvinduet fjerdingstad

Gulvsliping -tjenester. Når du skal pusse opp boligen din finnes det flere løsninger som kan gi det resultatet du ønsker. Mange velger å friske opp eldre gulv i. Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Parkettmannen tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv.


Gratis befaring.

Den beste prisen på gulvsliping. En billig måte å oppdatere hjemmet. Kristian Bleka Parkettsliperi er en håndverksbedrift med mange års virke i gulvslipebransjen.


Vi utfører profesjonell gulvsliping av alle slags tregulv og parkett, i tillegg til terskler og trappetrinn. Arbeidsområdet er Oslo og Akershus, men gjerne utover disse. Førsteklasses kvalitet.


Vi garanterer et 100% fagmessig utført arbeid. Trenger du en gulvsliper med en gang? Lei den via Hygglo!

Perfektgulv tilbyr gulvslipping i Oslo og Akershus til avtalt pris tid. Gode referanser. Kontakt oss for et godt og uforpliktende tilbud!


Nesten alle slitte tregulv kan bli som nye etter et besøk av gulvsliperen. Utleiespesialisten tilbyr utleie,leie av gulvslipemaskiner til alle typer gulvsliping.


Sliping av malte gulv, matting av lakk, rengjøring. GULVSLIPING - PARKETTSLIPING behøver ikke støve. Dette har vært til stor glede for våre kunder som.


Dine gulv er produsert for å kunne vedlikeholdes eller innfarges og behandles etter ditt ønske. Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at vi. Parkettgulv i stue, kjøkken mm, ca 60mskal slipes og lakkes. Få anbud på gulvsliping i Oslo, GRATIS og uforpliktende for deg som forbruker.


Jeg jobber som 3. GJØR DET SELV-UTLEIE- LEIE MASKINER TIL. Search this site. Legging, sliping av tre og parkettgulv. Vi utfører gulvsliping og behandling av alle typer tregulv I Oslo og Bærum.


For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. Eller kanskje en eiendomsmegler?

Vi har lang erfaring. Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring. Dyrt er det heller ikke, sammenlignet med å legge ny parkett på stuen.


En dyktig gulvsliper ser dette og vil nok ikke slipe om han risikerer dette. Gammelt fiskbeinsparkett slipt og oljet med Rubio Monocoat. Redaksjonen holder til i Grensen Oslo.


Vi utfører oppdrag i hovedsakelig i Akershus, Oslo og Buskerud regionen, men kan også betjene resten av. EBAO og Oslo Kommune - bærekraftig krafttak i byggenringen. Vi søker etter en dyktig og erfaren håndverker som ønsker å arbeide med gulvsliping, lakkering.


Naboen kart over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.