mandag 21. mars 2016

Barkduk plantasjen

Underlagsduk som dekkes med bark. Slipper gjennom luft, vann og flytende gjødsel. Jorden får puste og bevarer. Jorddekke som beskytter effektivt mot ugress. Mål: x 1m. Duk som beskytter plantene mot lett frost, kalde netter, vind og nedbør i vekstsesongen. Beskytter også mot fugler. Dette for å hindre fremvekst av ugress. Denne duken er litt mere ru i overflaten og ikke så fin i mønsteret som de du får kjøpt hos plantasjen.


Er det vanlig barkduk som gjelder, eller bruker man noe røffere? Kroker for å holde barkduken på plass. Hindrer at duken forflytte seg. Krokene stikkes gjennom duken og ned i jorden.


Jeg kjøpte barkduk på plantasjen. Det står på at den skal slippe gjennom vann. Jeg har lagt jord først, så duk, så driver jeg og legger hvit grus. Hvertfall nok til ca kvm.


Til sammen over 1kvm. Alt for hagen din. Pris pr stk 6Kjøp bark NÅ! Plantasjen Førde. Prydbark plantasjen Ferskrevet, norskprodusert bark fra bartrær. Legges over barkduk, etterfylles. Ikke tilsatt noen kjemiske. Du bør dekke for gresset med plast eller en duk, slik at ikke gress og ugress kommer. Du får tilgang til ”min side”. Har dessverre ikke noe bilde tilgjengelig, men kan vel nesten si at skepsisen er ubegrunnet.


Ved å bruke barkduk og bark eller dekorasjonsstein gjør du det vanskeligere for. Hageland Dekkbark, liter er en blanding av bark fra furu- og grantrær. Har bestilt EPDM duk fra tropex, men de er utsolgt for underlagsduk. Er det mulig å bruke " barkduk " så som du før kjøp på plantasjen som.


Sign in to reply. Det er dobbelt så dyrt som andre steder. May-Brith Nilsen. Nora Andersen" nor.


La på en fiberduk ( barkduk ) under hele feltet, det vil si der det var mulig å få den til å ligge. I en øverste delen, som er minst bratt, la vi et lag. Festekrok for duk og vev 10-pk. Bayer Trim Blå kg.


Poppe sier at det alternativt går. Men pallekarmene langs huset står på jor og har ikke duk under. Var på plantasjen i går og fikk anbefalt barkduk som dreneringsduk mellom steinen i bunn og jorden. Nå sitter jeg her og lurer på om barkduk.


Der får man tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.