mandag 21. mars 2016

Behandling av ytterdører

Slik vedlikeholder du ytterdører. Dette letter også. Alle produktene uansett overflatebehandling rengjøres med rent vann. Tørk godt før påføring av maling. Overflatebehandling. Malte dører har av og til en patina det kan være ønskelig å beholde. Da kan man la være å behandle døra. Veiledning: pleie og vedlikehold av eikedør og ytterdører i eik. Kunstteak dører. Teakdører skal behandles èn gang før montering. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av nye ytterdører.


Brukte da pussemaskoin og så noen strøk Benar. Skader må utbedres og forsegles med maling. I tillegg skal ytterdøren vokses. I artikkelen går vi ut fra at.


Klar overflatebehandling (uten farge) utvendig bør aldri benyttes grunnet sollyset. Vedlikehold og overflatebehandling av vinduer og dører- Sparevinduer. Behandling og vedlikehold av vinduer og ytterdører. Mer omfattende utbedring av eldre trevinduer er behandlet i Byggforvaltning 733.


Behandling av ytterdører

Utbedring av eldre trevinduer. Oppussing av ytterdør. For å lese mer må du kjøpe tilgang. Den er gjerne i daglig bruk, og utsettes ofte for røff behandling – særlig av barnefamilier.


En ytterdør må også holde tett mot kulde, støy. God kvalitet er derfor avgjørende når det kommer til valg av ytterdør. Mangelfull behandling her vil øke faren for svelling og misfarging av produktet.


Behandling av ytterdører

Teak og merbau som er grunnet fra fabrikk anbefales behandlet med teak olje. Innerdører: Innerdører har også juster- bare hengsler og sluttstykke. Informasjonsbladet omhandler vedlikehold og utbedring av min- dre skader på ytterdører. Behandlede ytterdører : Tetningslisten er ferdig montert.


Behandling av ytterdører

Beskytt tetningslisten før neste behandling. Dører med glass. Hvis det er glass i døren, er det viktig å legge. Blå enkeldør med overlys. Enkel hvit Mariadør. Hvit dobbeldør med xsprosser. Malte ytterdører bør behandles med bilvoks 1-ganger årlig eller ved behov. Ytterdør med tre fyllinger. Følg vedlikeholdsråd og monteringsanvisning. Våre kvalitetsrutiner sikrer. Finn byggevarehus. Ditt byggevarehus. Tilbake til forsiden. Kjøp ytterdører og innerdører i heltre.


Mønster, isolasjon, smijernbeslag, skal den behandles og skal det være vippeport eller 4-delt leddport. Vær oppmerksom på at en viss behandling av dine personopplysninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.