tirsdag 26. april 2016

Herdet glass til tak

Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium. Unik E-profil foran og bak. Ypperlig til glasstak. SunGlaze er et sterkt alternativ til herdet glass og monteres med flotte alu profiler og skjulte skruer.


Herdet glass til tak

Les mer om SunGlaze Tak eller få en komplett produktliste. Vi selger forskjellige typer glass: standar laminert, herdet, tonet. Innglassing: skyvedører i aluminium med 5-6mm enkelt herdet glass. Farger på aluminium som er.


Herdet glass til tak

GLASSTYKKELSE, mm. Vårt glasstak som er tilpasset for sesongen Vinterhage Pluss med sikkerhetsenergiglass, har en u-verdi på 7. Derfor anbefaler vi at dette taket brukes i. Denne kan eksempelvis være i herdet utførelse for bedre å motstå støt- og. En pergola med glasstak er godt egnet for deg som ønsker å ha et tett og tørt rom, med mye lys. Taket leveres normalt med mm herdet og laminert glass.


Innspent herdet og laminert glass festet i stålprofil. Pergola med tak i herdet og laminert glass. Takglass : ellermm herdet laminert Energi glass. Lages etter mål. Sikkerhets godt. Herdet og laminert glasstak til HAGESTUE. Utfordringen er att den skulle vert. Et conservatory skal kunne tåle en enorm belastning – vekten av glasset, sterk. Som alternativ kan det brukes mm herdet glass, mm mellomrom, og mm.


Laminert og herdet glass til alle typer oppgaver, enten det er til kjøkken, ba gang eller stue. Når glass benyttes i tak vil det være ekstra viktig å sørge for riktig glasstype.


Herdet glass til tak

Ved å bruke glass som. Fasader, tak, gulv. Dusjhjørne med håndtak. Planlegger du å skifte taket ? Dette sikrer mot at. Vi har mulighet til å gi. Glasshjørnet er UV-limet. Solid kvalitet, herdet laminert glass. Materiale: aluminium. Takvinduer og dører gir god luftsirkulasjon, og med automatiske ventilasjons. Skal glasset være herdet eller laminert, skal vi ha U-verdi på eller eller. Extrudert aluminium. For monteringsveiledninger, se.


Skal du ha glasstak på et større bygg (annex, uthust, lysthus etc), leverer vi også enkeltglass i forskjeligge kvaliteter og størrelser. Takluke med aluminiumsramme beregnet for tak med isolasjon. Sotet herdet glass mm tykt. Opningsmekanismen består av stk.


I praksis vil det si herdet glass eller laminerte glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.