tirsdag 23. august 2016

Behandling av teak i båt

Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til behandling av teak. Slik renser du teak på båten. Her ser du en instruksjonsvideo om hvordan du renser teak på båten din.


Behandling av teak i båt

Vi har litt teak på båten vår. Den trenger en rens etter to sesongers bruk der jeg bare har vasket over teaken med vanlig såpe og myk børste. Hvordan behandle teak.


Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne veiledningen forklarer hvordan du kan bruke. Teak er det klassiske valget for båtdekk.


Det er en fordel å kjenne kvaliteten før behandlingen starter og bruksanvisningen må følges nøye. Teakseal for behandling av teakdekk. Tealseal produktserie. Selv om man velger å ikke gjøre noen form for overflate behandling bør man ved jevne.


De rengjøringsmidlene for teak som finnes hos de fleste båtbutikker og. Perfekt til teak møbler og til teak i båt ! Et nytt teakdekk eller sittebrønn med sin vakre, gyldne farge er. For behandling av teak og andre eksotiske treslag, Brukes på gammelt og nytt tre. Gir teaken nytt liv.


Kan brukes både inne og ute. Teakdetaljer på båten eller hagemøbler av teak, ser gjerne litt slitte og grå ut etter en lang vinter. Med noen enkle grep og nyttige produkter får.


Feil bruk av rens og etterbehandling kan skade de sorte natene i teakdekket. Påfør mer Respect Teakolje eller Respect Teak Sealer. Spesielt anbefalt til oljeholdige treslag som teak, iroco, amerikansk furu o. EPIFANES Blank Teaklakk er et godt alternativ til vanlig impregnering og vedlikehold. En alarm i båten som fanger opp eksos og sier i fra er gull verdt, og koster kun.


Boracol Teak Spesial egner seg svært godt til å holde teakdekk rene og pene. Rengjøring av teakdekk eller andre teakflater med Teak Cleaner etterfulgt av behandling med Teak Brightener gjør teakflaten lysere og nesten som opprinnelig.


Behandling av teak i båt

Bringer tilbake teakens opprinnelige utseende. Løfter ikke opp trefibrene og gir et enestående resultat. Skal ikke brukes på lakket teak. Du trenger også Extreme.


Noen liker en grånet, naturlig teakfarge. Bildet til venstre viser et Boracolbehandlet dekk som etter behandling ble oljet. Bildene til høyre viser behandlet teak, hvor Boracolen er i ferd med å trenge inn i. Hvis teakdekket viser tegn til slitasje bør du handle raskt fordi vannet kryper inn overalt og kan i verste fall lage uopprettelige skader. Se vårt utvalg av trebehandling for båt og få en blank og vellakket trebåt.


Beskytt båten mot forurensning som bryter ned treverket. Til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak, hardwood og andre. Epifanes Teak Olje Sealer egner seg svært godt til bruk på. Bruksområde:- båt - teak - teakde.


Behandling av teak i båt

Gammel behandling vaskes lett bort med Respect Clean Teak -kit. Det gjør vedlikehold av din båt enklere og reduserer behovet for service. Teakoverflatene behøver ikke behandles.


Ubehandlet teak blir etter. Mekk Nettbutikk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid. Legg til sammenligning. Snappy Teakoil 1L. Found products.


Neste dag er «såret» nesten usynlig og båten klar til bruk igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.