tirsdag 23. august 2016

Gardiner til smale vinduer

Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Se vårt store utvalg av gardiner, rullegardiner. Uansett hvor spesiell formen på vinduet ditt er, vil vi finne en vakker gardin som passer perfekt. Passende produkter.


Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi. Velg mellom persienner, lameller, plissé- eller rullegardiner som enten.

Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner. Alle modellene kan kappes og tilpasses ditt vindu. De kan også monteres både innvendig i karm og utvendig. Man kan velge mellom lysfiltrerende og lystett stoff.


En lift inne i selve vinduskarmen kan være en fin effekt i store vinduer. I små vinduer er det best med liften over selve vinduet for ikke å ta for.


Har dere noen råd til gardinoppheng som vil passe disse vinduene ? Dette er i stua, som dere. Har du for smale karmer til å kunne benytte plissé- gardiner med.

Gardiner kan dekorere og lune et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere. Det ikke bare vinduene som trenger å dekkes til, bruk tekstilene som romdeler eller bruk gardinene som go gammeldags portier. Hvis du har smale vinduer i stuen, kan du velge å bruke annet vindu behandlinger for å bidra til at vinduene ser bredere eller mer ensartet. Smale vinduer er ofte.


Visste du at solskjerming kan redusere varmetap fra vindu ? Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer gjør at du kan finne den. Plisségardiner er et lekkert alternativ til gardiner på kjøkkenet.


I gang og hall har mange også et langt smalt vindu ved siden av. Husets store vinduer er i stor grad vendt mot vest og familien er glad i. Kirsch gardinguide hjelper deg gjennom utvalget av ulike gardinoppheng, slik at du lettere kan avgjøre hvilken type gardin som passer ditt behov, ditt vindu og. Hjem og fritid › Hus og hageforum. Ser slike gardiner selges mange steder, men det er som regel for brede vinduer.


Og enkelte av gardinene kan beskjæres og gjøres smalere. Ofte fundet i arkitekttegnede boliger er de smalle vinduer, der udgør et mareridt for ethvert standardmål- gardin. Men et småt eller smalt vindue. Panellengder, eller panelgardiner er smale lengder som henger rett ned fra gardinstangen.


De rammer inn vinduet og ofte blir det finest å ha flere panellengder.

Denne type gardiner, med retthengende sidesjal og en smal, rynket kappe, er i tråd med svenske. Så hva kan gjøres med gardiner i et smalt vindu, avhengig av eiernes behov. Blant alle modellene er de beste gardinene for smale vinduer de som har en. Ved dekorering av rom brukes gardiner i forskjellige bredder.


Gardiner for små vinduer Tulle på små vinduer i et privat hus. For et bredt, men lite og smalt rom er horisontale stripete gardiner egnet.


Som dekorasjon til vinduer eller for å hindre innsyn, er gardiner et element i. Noen er der bare for pynt og henger smalt ned på vinduets side. Vinduer med standardstørrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.