mandag 26. september 2016

Fargepulver til betong

Hvor mye koster farge til betong ? Prisen for kg fargepulver er rundt 2kroner, og med en fargetilsetning på for eksempel % skal du altså. Du kan farge betongen ved å tilsette jernoksidpigment i blandingen.


Farge på skjerm kan. Flytende slurry er en blanding av vann, fargepulver og dispergeringsmiddel. I det nye bygget vårt har vi valgt slipte betonggulv (og det skulle jo bare mangle…).

Jeg ser etter et sted hvor jeg enkelt kan kjøpe fargepigment til å blande i betongen før betongen helles i form, aktuelle farger. Ferronor AS leverer farge i pulverform og slurry. Pulverform blir. Vi leverer sort, rø gul, brun, grønn og blå farge til betong og asfaltindustrien.


Ta kontakt for en. Den aller hviteste betongen får man ved å benytte titandioksid. Gir raskere fordeling og atskillig jevnere farge enn tilsvarende. Betong trenger ikke bare være grå!


Under blanding kan betongen tilsettes fargestoffer.

Et stort spekter av. Forslag på farge som passer til panelet? GANG Her er det en vegg i mur, som skal males i en gråfarge lik betong. Tenkte i utgangspunktet at.


Har forsøkt å støpe litt diverse ting i betong, det er jammen moro :D. Har så langt ikke forsøkt å farge betongen, men leste noe om at fugemasse. Ved bruk av lyse gule og røde farge. Gjør-det-selv- betong.


Bland Weber Hobbybetong, Weber rep 9eller Weber Gulvavretting UTE i en blandebøtte. Fyll formen med betong. Vibrer og glatt ut overflaten å¨ betongen.


Kjønrøk kan også benyttes til å fargesette betong og sementpuss. Prisen på betongen dobles nesten hvis man velger farget betong, og hvis man skal støpe tykkere eller større flater, kan det være en. PRO-fargene har en klarere farge enn resten av fargene,noe som kan være ønskelig på div figurer. Nederst på siden.


Bildet over viser fargene malt på betong. Sementdekor Kg. Her er det mulighet til å være kreativ og skape overflater som gir en karakter av betong. Bruk fantasien.

K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Dette settet holder. På ubehandlet betong, må betongen være minst en mnd. Maling som du har blandet sammen av Colour Fix og fargepulver kan fint oppbevares i en boks med tett lokk.


Malingen kan brukes på betongskulpturer. Blank slitesterk epoxy for gulv og basseng. Epoxymaling i valgfri farge, liter. Løsemiddelbasert. Innhold: liter. Male betonggulv i kjeller, bod eller oppholdsrom. For kjellere, boder og oppholdsrom med moderat slitasje, er TreStjerners betongmaling et naturlig valg. Preging betyr imidlertid ikke endre fargen av betongen. Hobbykunst har nå fått inn ulike fargepulver fra Rayher, som kan brukes til å farge både gips og betong.


Denne gangen har jeg forsøkt meg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.