mandag 26. september 2016

Lameller 4 meter

Som at plenen er blitt nokså humpete, flekkete og generelt lite innbydende. Ikke helt gressteppet jeg vil at det skal være, som man kan rusle.


På bildet ser dere en opparbeidet plen (lengst vekke) og en skråning. Gardena kan klippe ganske høyt hjelper også mot humpete plen da. Ujevn og humpete plen ble lagt på ny.

Denne sitteplassen ble litt annerledes og utradisjonell, ganske sommerlig og fin. Plenen var nokså humpete og ujevn. Rubbabu humpete ball turkis barn barn lekeleke miljøvennlig pedagogisk E£ 1,00.


Tungen Twister snap-oppsiktsvekkende sportslige superstjerner E£ 17. Plener med spre gress som skjemaet matter over bakken kan være glattet av top- dressing eller en plen roller.


Så klippet jeg plen på nedre del av min parsell. Til høyre, og utenfor bildet, er plenen alt for humpete og ujevn til at det går an å bruke.

Er du lei av din humpete, ujevn plen, fordi det gjør dine sommersamlinger i hagen mindre perfekt? Du kan ha en plen igjen, som dine naboer vil være sjalu på. Det avklippede resset (bioklipp) fordeles jevnt over plenen, noe som sikrer en flottere plen på lengre sikt.


Grei klipper som klarer en noe humpete plen. Alle groper og. Rak plenen fri for blader og mose. Ha på kalk, gjødsel og en toppdressing av plantejord. Og luft plenen ! Her finner du svar på. Humpete og ujevn plen. Jeg kjøpte jo Prosjekt Idioti i fjor.


Vel, huset begynner å komme seg, etter at jeg nå har tømt et stygt gammel uthus for. Jev ut en humpete plen. Ser plenen din ut som et minefelt? Snubler gjestene dine over det humpete gresset, og skammer du deg over plenen din at du ikke tør å. Etter noen år er plenen kanskje ikke den grønne jevne matta du hadde drømt om ?

Arealet er planert men der må legges på ca. Fagfolk fikse humpete gresstorv på golfbaner ved å legge tynne lag med jord eller sand til lavtliggende områder, og du kan gjøre det samme til plenen. Cub Cadet XRRobotklipperen er ideel for deg med en mindre plen.


De valgte seg en brun og humpete treningsbane for å være forberedt på hva som venter i Oslo. Først i ettermiddag får de teste herligheten selv. Rolig, landlig nabolag i Holt skolekrets. Flislagt terrasse over garasje og en humpete plen.


Er plenen litt humpete, så det er så sensitive vibrasjoner skallet rister til på oppløpet ned i en liten hule og klipperen tror det treffer noe og svinger. Prøvde dette i. Det er underlaget som avgjør hvor delikat plenen din er. I tillegg forsvinner mosen over tid. Et humpete dekk kan gi en ujevn plen, og dette kan føre til dannelse av vanndammer.


Flytte stabbur på rullestokker. Finnes det håp for en gammel og humpete plen ? Restaurere plen. Den er veldig humpete, og det vokser mye ugress i den. Vi har prøvd å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.