mandag 16. januar 2017

Hey'di bom fast pris

Fleecepledd 160GSM- EPE og PE for å gi et komfortabelt og praktisk piknikteppe. Vi har et bredt utvalg av pikniktepper. Mange av piknikteppene våre har en vannavvisende støtte. HAWAII PIKNIKPLEDD 130X170CM.


Hey'di bom fast pris

Piknikpledd i polyester med svart plastbakside. Med praktiske bærehåndtak. Slitesterkt og vanntett teppe - passer like godt på stranden som i hagen din eller på utflukter.


Piknikteppe med coated bakside og skulderstrop. Størrelse: 50x1cm. Fleece - piknikteppe med vanntett PEVA-underside og svampfylling. Når det er brettet. Park piknikteppe. Klassisk teppe med rutemønster. Baksiden beskytter mot vann og smuss. Håndtaket gjør det enkelt å bære teppet. Læs mere om Picnic Rug, piknikpledd. Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. Teppestørrelse 1x 130. Fint piknikteppe, rødt med hvite prikker i fleece.


Hey'di bom fast pris

Praktisk underlag (se bilde 4) som gjør at gress, barnåler og vann ikke fester seg i teppet. Trykket med et trendy flamingo. Sarong, Beach-wrap. Ingen anmeldelser.


Legges sammen til en praktisk og kompakt lilten veske med håndtak. Verdens flotteste håndlagde piknikpledd av resirkulert ull. Bærereim i skinn medfølger ikke, kjøpes separat. Strandteppe som er brettet i et lite format, passer enkelt i ryggsekken.


Perfekt for en dag på stranden, som et piknikteppe eller for utflukter. Fungerer også bra. HK Living er et nederlandsk møbel- og designbrand som er grunnlagt av Emiel Hetsen og Sander Klaver. Initialene til begge etternavnene deres er brukt til å. Basert på trykkteknikk: Transfer.


Hey'di bom fast pris

Rådgivet salgspris. Dette flerfunksjonelle piknikteppet er ideelt for utendørsaktiviteter som piknik, nyte en dag i parken eller på stranden, camping, osv. Myk sitteplass med ditt design! Tilgjengelig i 1. Produktegenskaper.


Sagaform piknikteppe. Luksuriøst piknikteppe med vannavvisende bakside og lomme med glidelås for oppbevaring. Pleddet rulles enkelt sammen og kan. Sy et piknikteppe.


Vi syr et vanntett piknikteppe som ikke drar med seg hele sandstranden eller skogen hjem. Den kan enkelt rulles sammen. Polyester fleece. Del Ønskeliste Tips en venn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.