mandag 16. januar 2017

Pusse opp bad tips

Inspirasjon til nytt bad. Løsninger som andre har valgt, kan være en god inspirasjonskilde til det nye badet ditt. Ta en titt i badegalleriet vårt, og se om.


Innredning av et lite bad - tenk på dette. Et lite bad kan være like bra som et stort! Snakk med en rørlegger dersom du trenger råd eller inspirasjon, og last ned vår gratis e-bok som.

Categories: Tips og inspirasjon. Related blog posts: Den store. Slik gjør du et lite bad romslig. Hvis du har et lite bad er det lett å tenke at du skal skvise mest mulig ut av hver kvadratmeter.


På et lite bad er det ekstra viktig å holde det ryddig. Dess mer rot, dess mindre plass får du. La deg inspirere av feng shui for hvordan du best kan innrede et. Pusse opp badet ?

Bli inspirert her! På små bad er det en stor fordel å unngå dusjkabinett og heller velge en dusj med dører som kan foldes inn til veggen når de ikke er i bruk. Har du et lite bad i boligen din?


Her gir vi deg praktiske tips om hvordan du kan utnytte. Her er baderomsmøblene som passer perfekt til små bad. Alle som har lite bad vet at det handler om å utnytte hver kvadratmeter på best.


Små bad kan være en utfordrende å innrede. Få inspirasjon og syv tips til innredning av et lite bad. Det kan ofte være litt trangt om plassen på bad.


Vi har funnet ti søte, små baderom som utnytter plassen optimalt. Det finnes uendelig mange måter å innrede små bad på. Bare fordi et bad er lite, trenger det ikke være kjedelig.


Med enkle grep kan. Dette er ekspertenes beste tips til. Det lille badet kan lett innredes slik at det virker mye større.


Kviks nyhetsbrev og bli inspirert av produkter og kampanjer innen kjøkken, bad og garderobe. Da bør du tenke på plass og funksjonelle løsninger når du innreder.

Tenk minimalt når du innreder det lille badet. MNIL har tips som kan gi inspirasjon når du skal innrede badet, særlig når det er lite og plassen. Det skal være dekorativt, praktisk og oversiktleg.


Det er ofte fleire som kjempar om plassen på badet ! Me har fleire ulike løysingar som gjer at du kan utnytte liten. Uansett dusj eller dusj i kar, bør du velge glassdører som er gjennomsiktige for å få en større romfølelse på et lite bad. Velg SLIM baderomsmøbler og speilskap for.


Enten du har et lite bad i hus, leilighet eller hybel som skal pusses opp eller planlegges fra bunnen av. I dette innlegget kommer vi med tips til ethvert baderom – inspirasjon til både store og små bad, samt klassiske og moderne bad.


Les videre og få inspirasjon til. John Morten Tresmark. Skal du pusse opp et. Lite og kjedelig bad. To beskrivende ord på noe ingen, eller de fleste av oss IKKE vil ha.


Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og tips til når du skal pusse opp. Hvitt, og andre lyse svale farger kan få et lite bad til å se mer åpent og romslig ut.


Kreative løsninger til badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.