fredag 17. februar 2017

Dooria ytterdør

Dør Låser for båter til laveste pris rustfritt stål marine dørlåser, Vi. Rustfritt stål pantelås med håndtak for skyvedører 1x 15mm. Beste pris online i Rustfritt. Skyvedøren har vrider på begge sider.


Standard låsebeslag er vriderknapp innvendig og blindskilt utvendig.

Den kan også fås med lås inne, ute, eller begge. Låskasse med hakereile for innvendige skyvedører. Benyttes sammen med wc- beslag for skyvedør eller evt. Leveres komplett med sluttstykke for.


Låsekassen har blitt ødelagt og hevearmen kan ikke løfte døra. Sylinderlås til skyvedør. Vil du låse døren, kan du tilleggsbestille en sylinderlås som monteres utvendig på døren.


Passer Maxi, Plus og Mural.

Vi lagerfører låskasser fra GU, Assa, TrioVing etc. Denne dørløsningen på verandadører har lenge vært populær – helt siden 60-tallet faktisk.


Heve- skyvedører er noe de fleste av oss har et forhold til. Her må man være forsiktig så. Men, i vanlige skyvedører har man jo en ring som "detter.


Hvordan gjør man det med å kunne låse en slik skyvedør ? Blir det med vanlig nøkkelhull som i en vanlig dør? Kan ikke huske å ha sett en.


ASSA ABLOY Opening Solutions Norway - Norges ledende leverandør av lås og beslag. Låsen er utstyrt med en tilholder og betjenes. Velg ønsket variant. Hakelåskasse av stål for skyvedører.


Få tar seg bryet med å skifte lås når de kjøper ny bolig eller mister nøklene sine. Det kan koste dem dyrt. Jeg har skyvedør på badet.


Lås for skyvedør (fungerer bare for innfelt):, Ingen lås.

Massiv, homogen skyvedør. Malt, kompakt skyvedør med dekorplate i klassisk speilinndeling. Varianter av dette produktet.


Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar.


En skyvedør til MV- Panorama fullglassveggene som med et stilrent design. Ved skyvedører med anslag mot vegg, benyttes hakelås som avbildet over. Her finner du hengelåser med nøkler, kombinasjonslåser, låsekjettinger og lås med TSA.


TSA-låsene er ekstra praktiske, f. Terrarielås til skyvedører. For sikker låsing av terrariedører. Felles nøkkelmekanisme (nøklene er de samme på alle låser ). Vi gir deg hele års garanti.


Noe av det siste på markedet, er kodelås med fjernkontroll, som kan låse flere låser samtidig. Produktene er ISO-sertifisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.