søndag 19. februar 2017

Hengelampe trapp

Annelise (61) og Floritz (70) bygget nytt hus : – Hvorfor skal man flytte i leilighet. Se flere bilder fra Elisabeths hus. Historisk svart hvitt foto fra boligfelt med eneboliger på Vinderen i Oslo.


Alle leilighetene i hus C er nå utsolgt! Det er fortsatt mulig å sikre seg en lekker leilighet i hus A!

Her har vi noen få flotte. Design et “nytt” hus med ny kledning. Moderne hus med vedlikeholdsvennlig Kebony kledning. Foto : BOA, Studio Lindhjem.


Se bilder av Bjørn og Kari Sofies unike funkishus på Bugården. Onsdag fikk de bevaringsprisen.


Her er noen bilder og et utdrag fra artikkelen: Da Eirik og Karianne Haukalid gikk i gang å planlegge sin nye bolig, hadde de et helt spesielt hus i tankene. Bilde av husmodellen Calisto fra Archihus.

Funkishus – et smart og stilrent alternativ. Leilighetene i Bellevue. I tippoldefars hus. Se Inger Johannes elleville.


Det lå rammebetingelser på tomten da vi kjøpte den med en del vilkår fra Bergen kommune, men. Familievennlig funkishus - se vår Trieste. Drømmehuset Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Alle soverom har egne bad og huset har en flott takterrasse.


Les mer om Dahl. På flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel. Herskapelig hus fra Systemhus. Archihus tilbyr funkisinspirerte og moderne hus og hytter.


Vi har bygget vårt første hus ▪️Arkitekttegnet funkishus ▪️Deler bilder av hus, hage og interiør. Profilbildet til ✨. Modige talent boltra seg på scenen. Innkjørsel nærmest i bildet.

Hagemøbler på platting. Det er ikke vanskelig å bygge miljøvennlige hus, sier Gardian Hansen i Murpartner AS. Vi presenterer noen artikler og bilder til inspirasjon for den som tumler med husplaner!


Flere artikler til. Et funkishus som ikke ser ut som de andre i nabolaget. Klikk på bildene for å se mer. Til venstre i bildet er en arbeidsplass. På dette planet er det tre soverom. Til høyre i bildet ser du trappen til andre etasje. Skien stue etg. Få et realistisk bilde av budsjettet. Det første du bør gjøre for å få oversikt over ditt budsjett er å gå i banken tidlig. Vi ser at en kvadratmeterpris man kan ta. Huset er fullt av.


Ta gjerne kontakt med oss hos Byantikvaren eller besøk Byarkivets nye nettside for historiske bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.