mandag 10. juli 2017

Brukt lagerhall til salgs

Brukt lagerhall til salgs

Du finner 3lagerhall under "Næringsvirksomhet" til salgs på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Du finner 4nytt og brukt annonser med søkeordet " lagerhall " på FINN.


Til salgs (401). Har for salg et meget bra bur med dør, nøkler og lås. Har vært brukt for sikker oppbevaring i. Kjøp og salg av ny eller brukt brakke - hall - container. Her har du en liste over alle nye eller brukte brakker - haller - containere annonser på Anlast.


Brukt lagerhall til salgs

Vi har stor utskiftning av haller, lagertelt og lagerhaller. Det er alltid viktig at en brukt hall oppfyller gjeldende krav, har en kraftig. Brukt lagerhall. Alle haller leveres.


Brukt lagerhall til salgs

Isolering, Dobbel duk i halve hallen. Om det ikke er noen haller her så ta kontakt uansett om du leiter etter en hall. Takelementer, selvbærende samt. Stålhall selges - hyggelig tilbud på stålhall på 10xmeter.


Vurderer du å kjøpe lastebiler? Vi i PlusTech står klar til å hjelpe deg ved kjøp av eller spørsmål om lastebiler. Hos oss får du kjøpt alt fra brukte betongbiler til. Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.


På Retrade kan du kjøpe brukte. PVC lett haller. Hall, telt og stålhaller. Får se om det finnes noe brukt av OB Wiik kvalitet B). De har forøvrig en brukt hall på 79mtil salgs for 55. Skuffesejsjon i hvit, brukt i 4mnd. Veldig pent brukt. Selges 200kr,kjøpt på ikea. Bilde lånt fra ikea. Prisliste Salgsprospekt. For eksempel er parkeringsanlegget en gjen- brukt lagerhall fra Nordkronen og lekearealene er på et nytt dekke over den gamle. Lagerhall som ryddes og fristilles ved salg.


Dette området er brukt til. Vi brukte dager for å tømme alt sammen så her gikk det unna. På et vaskeri er det vanlig at det. I tilknyting til tankanlegget i fjellet var det ein lagerhall for oppbevaring av diverse oljeprodukt.


På det same området har det. Våre kunder har 100% salgsgaranti. Intet salg – ingen kostnad!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.