fredag 7. juli 2017

Glassplater kjøkkenbenk

Glassplater kjøkkenbenk

Hvis glass møtes i samme hjørne må du trekke av 8mm på det ene glasset. Showing 1–of. Standard sortering. Vi leverer digitalprintet designglass. Klare glassplater er gjennomsiktige). Glassplater over kjøkkenbenk. Herdet glassplate. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg.


Vi skreddersyr glasset med utsparing til. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Lakkert glass i en farge du måtte. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken.


Lignende løsning har skapt debatt i Klikks Boligs. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og. Selger stk fin glassplate i klart herdet glass, brukt over kjøkkenbenk. Vi har veggplater i laminat, kvarts, akryl og glass, og mange ulike uttrykk og farger.


Glassplater kjøkkenbenk

Velg mellom standardlengde eller spesialtilpasset veggplate. Det er andre også som har brukt Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat. TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige.


GLASS OVER KJØKKENBENKEN. Mange muligheter, bruk fantasien! Sikkerhetsglass som tåler vannsøl med høye temperaturer og varme fra komfyr. Frisk opp kjøkkenet med skinnende glassplater og beskytt veggene samtidig!


Hvorfor velge glass over kjøkkenbenk ? For privatkunde har vi levert og montert herdet glass over kjøkkenbenk. Vi kan levere med farge og folie hvis det ønskes. Vurderer du glassplate over kjøkkenbenken ? Et tradisjonelt valg er fliser, men det finnes også en hel rekke andre valgmuligheter.


Kjøkkenvegg i glass, glassplate over kjøkkenbenk, glass over komfyr – ja, kjært barn har mange navn. Men uansett hva man kaller det, så er én.


Trenger du glass over din kjøkkenbenk for å forhindre sprut og søl på veggen? Vi kan tilby - frostet glass - klart glass - farget glass - laminert glass - herdet glass. Sett ditt særpreg ved å velge klarglass eller lakket glass i hvilken som helst.


Alle standardfarger er i vårt sortiment. Blankt glass. Nettbutikk for Sør-Tre i Søgne. Kristiansand S, Mandag.


Glassplater kjøkkenbenk

Hei hei godfolk, Jeg ønsker å bytte ut flisene jeg har over kjøkkenbenken med en glassplate med malt bakside. Jeg har fått tips om å bruke herdet glass, men jeg. Med glassplate montert mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.