mandag 13. november 2017

Maling med betonglook

Leverer og monterer dører, vinduer, skyvedører i vedlikeholdsfri PVC. Franske balkonger. Glass over kjøkkenbenk. Har enkle glass, speil, laminert.


Et gammelt vindu med speilfliser bak vindusrutene, blir et vakkert vintage-speil til å henge på veggen. Du kan også lage en fin hylle og oppslagstavle av et gammelt vindu ! Og er glassene blitt knust, kan man sette inn speil, og ta vare på den fine. Da kan du velge en type restaureringsglass som ser gammelt ut.



Figuren viser ytterdør og balkongdør med heltre speil, eller MDF utvendig som. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Dør skulle brukes på hems i gammelt tømmerhus.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Gammelt vindu som speil. Bytt ut glassene med speil, og vipps du har et flott speil til gangen eller til. Speil av gammelt vindu.


Jeg fikk det for meg her om dagen at jeg skulle ta et gammelt vindu jeg fant og pusse dette ned for så og sette inn speiglass istede for vanlig. Utrolig speil i en enorm vindusramme.


Et lite skap laget av treplater og et gammelt vindu. Keyboard Shortcuts. Mer om denne annonsen: Selger dette gamle vinduet som også har blitt.


Familiebilde Mannen har laget speil av ett gammelt vindu så har vi pusset og. I fjord sommer satt jeg speil i et gammelt vindu. Var i fjøset til svigers og rotet, og der sto det jo flere gamle vinduer. Og Silje kunne bare forsyne.


Jeg har sett flere gamle vinduer som har blitt gjort om til speil, og det synes jeg er veldig stilig. Er det noen som vet hvem som selger sånt.


Bytt glasset i et gammelt vindu med et speil for å gi det en ny bruk og skape noe fantastisk for ditt rom. Produsenter kopierer ofte vindusrammens speilutseende. Bytte vinduer uten å miste husets sjarm?


Maling med betonglook

Hos oss får du nye, topp moderne vinduer med likt utseende som de gamle. Ferding montert av fagfolk. Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset om de trekker eller er ødelagte, men om du skifter dem ut med nye. Satt inn speil i gammelt vindu i dag ✨. En gammel vinduet trenger ikke å være søppel.


Eldre stil vinduer som regel innebære en massiv treramme, delt inn i seksjoner for ruter. Ideen er en gammel ramme fra et vindu som jeg vil sette speil i. Jeg irriterer meg nemlig grønn over den mørke gangen vår. Husets vinduer har stor betydning for fasader og interiør.


Den er stor, men. Også gammelt vindusglass har egenskaper som ikke så lett kan. Avhengig av temperatur og lufttrykk vil vinduene fungere som konkave og konvekse speil.


Maling med betonglook

Bilder fra restaurering av gamle dører og vinduer. Det nederste speilet i døra ble splittet og satt sammen med ny bunnstokk i malmfuru. Dekorglass og gammelt bølget glass skal kittes om. Skal du bygge nytt eller restaurere gammelt hus, er vinduer en viktig del av bygget.


Vi oljebehandler. Våre balkongdører har profilert speil, som passer fint inn i alle typer bygg. Maisons du Monde Har du valgt en sjøsidestil for inngangen?


Hva om du bruker et gammelt vindu på nytt og gjør det til et speil som ingen andre? Håper dere har en strålende dag så langt? Her i hus er det litt forkjølelse, så blir ikke så mye blogging. Flotte vinduer fra glassveranda i et gammelt sveitserhus.


Utsiden er værbitt men ingen råte. Innsiden er i meget god stand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.