mandag 18. desember 2017

Hvordan rette opp tak utvendig

CU- impregnering – også kalt grønnimpregnering. Når gran « impregneres » skjer det som i klasse B kun i overflaten. NTR- M : Marin impregnering. Vanskelig å impregnere.


Restriksjoner i. Nasjonal kontroll av impregnert tre.

Klasse M Marint bruk. Standarden delte impregnert tre inn i fire impregneringsklasser: M for tre i sjøvann, A for tre i markkontakt, AB og B for tre over mark.


Trykkimpregnering av tre er en prosess der impregneringsmidler blir presset inn i treverket. Bearbeidede flater før impregneres. Norskproduserte terrassebord i trykkimpregnert furu.


Terrassebord Cu- impregnert furu 28x1kl. Men det finnes sjø vanns impregnering som fåes på forespørsel. M om jeg ikke husker feil) og da er den nok creosot behandlet i tillegg.

Kontrollert trevirke impregnert under trykk er delt inn i fire nordiske kvalitetsklasser, avhengig av bruken. Bedrifter som er tilknyttet NIK er forpliktet til å stykkmerke alle. Forsøk har vist at holdbarheten i klasse AB med kobberimpregnering er vel så god som den. På lager hos varehus.


Legg i handlevogn. Alvdal Skurlag AS. De fire klassene er klasse M for maritime miljøer der tømmeret er i. Hos Obs BYGG finner du ubehandlet og impregnert trevirke til ditt neste prosjekt. Bli kjent med vårt.


Trappevange impregnert trinn. Husk at dette må være impregnert i klasse A. De bearbeidede flatene bør behandles. A, AB) og produsentnummer. Merkingen av konstruksjonstre skal skje min.


Bruk av tungmetaller og andre biocider i konvensjonelt impregnert trevirke. Innskrift (på lokk) : KB Lærimpregnering. Hva du bør vite når du kjøper og bruker impregnert tre.

NIBIO forsker ikke kun på impregnering av tre og. STANDARDSORTIMENT. Tradisjonelle impregnerte terrassegulv er et trygt og fornuftig valg for ditt. Justert lekt furu 30x0kl.


NTR er en felles nordisk merking, som stiller krav til impregnering. NTR står for Nordisk Trebeskyttelsesrå og selve merkingen består av disse tre bokstavene, etterfulgt av en klasse som kan hete f. AB, A, M, eller Gran.


Kreosot kaipåler tåler sjøvannskontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.