tirsdag 19. desember 2017

Sikkerhetsfilm glass

Mil-filmer hjelper deg med å sikre vinduene dine ved å sikre at glasset ikke knuses, forblir gjennomsiktig og beholder sin generelle integritet i tilfelle støt. Sikkerhetsfilm til glass. Risikoen for personskade ved en glassrelatert ulykke er noe som alle i. Fungerer som innbruddssikring, og reduserer skader ved eksplosjoner og ekstremvær.


Alt fra demping av solvarme, til sikkerhetsfilm for glass, og solfilmer og lakkbeskyttelse til biler. Her finner du det meste av informasjon til den produktkategorien.

Enten du vil beskytte mot. Egenskaper (med mm tykke glass ). Filmen sørger for at når glasset. Blir vinduet blir utsatt for innbrud hærværk, trykkbølger fra uvær eller eksplosjoner. Vil sikkerhetsfilmen holde glasset på plass.


Minimer glassrelaterte skader. En av de mest vanlige årsakene for skade ved en eksplosjon, er flygende glassfragmenter.


Holder glasset effektivt på plass ved trykkpåkjenninger, og hindrer glass splinter å trenge inn i rommet. Plyguard 5sikkerhetsfilm er sertifisert og godkjent i.

Foliering, sikkerhetsfilm. Antigraffiti film – til. Film som reparerer knust glass. Dekorfilm til glass – mange mønstre og farger. Innsynshindring. Vi jobber med glass og glassarbeid. Våre sikkerhetsfilmer forsterker glasset, og reduserer risikoen for skader på person og inventar ved knusing. Landsdekkende kjede, online timebestilling. Bilglass, det fikser vi! Gratis lånebil ved behov. Norges største. Spesialister på solfilm, dekorfilm og sikkerhetsfilm til glass.


We stick it where the sun DOES shine. Byggeforskrifter kan kreve at glass på utsatte steder, som. Ikke alle filmene passer for alt glass. Uherdet glass og vinduer i offentlige areal trenger sikkerhetsfilm.


Dette for at brekkasje fra glass ikke skal kunne gjøre skade på kunder og. Den legges på det eksisterende glasset og finnes i mange forskjellige varianter. Solfilm og sikkerhetsfilm.

Karakteristikk av Foliggo sikkerhetsfilmer. Beskytter mot brann, demper støy. Blast protection europe. Glass breaks (1). Government trusted (3). Den har ikke en reflekterende overflate og du vil beholde glasset naturlige.


Slik at vi kan bistå med å finne den rette løsningen for deg. Får man noe grommere bil egentlig? Og helfoliering av bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.