mandag 5. februar 2018

Dusjnisje mål

MÅLTILPASSE DUSJ. Vi hjelper deg gjerne med å finne enunik. Både INR og Macro kan produsere dusjveggene på mål etter eget ønske, eller du kan også kjøpe dusjvegger på standardiserte breddemål.


Bruk gjerne filteret. Utnytt plassen på badet med dusjvegger skreddersydd for akkurat ditt bad!

Tilpass en dusj etter et skråtak. Mål opp dusjrommet nøye (alltid etter at det er ferdig flislagt) og ta med målene til din forhandler. I løpet av kort tid for du et. Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig.


Folk søker også etterDusjvegg - Bademiljø bademiljo. Har du en nisje eller en. Vis Skjul filtrering.

Dusjnisje, dusjhjørne, dusjkabinett, sikkerhetsglass, antibakterielt glass… begrepene er mange. Alle dusjløsningene er oppgitt med mål. Byggeplater i porebetong gir deg muligheten til å enkelt bygge en dusjnisje etter de målene du måtte ønske.


Det er nesten som å bygge en dusj med legoklosser. Derfor er dusjen viktig for oss i hjemmet vårt. Men hva skal du velge da? Dusjkabinett, dusjhjørne eller dusjvegger? En dusj begrenser vannsprut. Vi tilbyr glassdusjnisje og glassavskjerming til baderom, små som store. Alle løsninger produceres etter individuelle mål. Beskytter baderommet mot vannsøl. Stort utvalg av størrelser. Du velger selv dybdemål på. Linc dusjhjørne, mod.


GlassLine, Unidrains eksklusive serie til dusjnisjen, er produsert i herdet glass og rustfritt stål. Glasset er behandlet med nanoteknologi for å gjøre det enklere å.

Med Match dusj har vi gjort det ekstra enkelt for deg å kombinere deg fram til den optimale innredning av ditt baderom, uansett størrelse. Dusjnisje i mange størrelser og utførelser fra kjente merkevareleverandører.


La dusjen bli midtpunkt på ditt bad. Se vår store oversikt. Perfekt dusj for den som vil frigjøre gulvplass. Velg mellom rette eller buede dører.


Målene er oppgitt i ytterkant veggprofilmål, husk å sjekk. Produktbeskrivelse. Rett dusjvegg til bruk i dusjnisje. Herdet glass og alu.


Du kan bruke borfri montering til dusjveggene i seriene LINC og SYNC. Badekar eller dusj, begge deler er mulig med denne typen badekarvegg. Dusjdører fra LINC-serien hos INR, kan. Dørenes bredde og høyde.


NRF nr, Varetekst, Mål (BxH cm), Pris. En dør til dusjnisjen, eller to buede dører som kan slås inn? Faste glassfelt kan gi et helhetlig og lekkert uttrykk.


For små rom kan du finne smarte, plassbesparende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.