tirsdag 6. februar 2018

Dusjvegg skyvedør

Det bredeste utvalget av premium dusjvegger og dusjhjørner i varianter. Kompromissløs dusjløsning med skyvedør med aluminium profiler. Leveres i de fleste mål.


Du kan å velge og kombinere en fast dusjvegg med en enkelt dusjdør. Med sikkerhetsfolie utenpå glasset. Viva- skyvedørene føyer seg harmonisk inn blant de innovative føringsprofilene i rommet. PanElle i glass- eller steinoptikk kan integreres som.


Flere velger dusj fremfor badekar på grunn av plass besparelsen samt at det er enkelt å rengjøre. Det gir deg plass frihet og mulighet til egen løsning tilpasset deg. Ritual nisje med glass.


Nisje med skyvedør. Finnes i flere varianter. Porsgrund har dusjdører og dusjvegger som festes mot veggen med en profil og dusjløsninger med skyvedører.


Har du mulighet til å plassere en dusjdør. Med en dusj i TRAC-serien – her som skyvedør i nisje – kan du skape en svært stilren og nesten svevende følelse i badet. Tilgjengelige farger.


Dusjvegg skyvedør

Sammenlign pris på dusjhjørne og dusjvegg. Vi hjelper deg å. Både INR og Macro kan produsere dusjveggene på mål etter eget ønske, eller du kan også kjøpe dusjvegger på standardiserte breddemål. Bruk gjerne filteret.


Sanipro Altis Line dusj skyvedør. Lysåpning: 6cm. Dusj for nisjeåpning. Skyvedør til nisje- eller hjørneløsning.


Dusjvegg skyvedør

En svært kompakt dusjvegg med to skyvedører som passer til baderom med kompleks plan. Ifö Solid skyvedør for nisje SVS VK. Hvite profiler med klart herdet sikkerhetsglass. Sideveggen er utstyrt med et klemmesystem, slik at du.


Disse har også magnetlist som holder dørene på plass under dusjingen. Ellers har vi også dusjhjørner med fast bunnprofil og skyvedør eller svingdør. Utnytt plassen på badet med dusjvegger skreddersydd for akkurat ditt bad! IFØ Solid SVS VK skyvedør 1cm.


Dusjvegg skyvedør

Logg inn for å se pris og saldo. Kontakt oss om dette produktet. Det er ca 178cm opp til der taket begynner å skrå, vet noen av dere om leverandører med spesialmål på dusjvegger evt noen som kan.


Kuadra kan kombineres med dusjkar. For info, se priskatalog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.