tirsdag 6. februar 2018

Moderne hus saltak

Drømmer du om å bygge et moderne hus med saltak ? Onyx-husets 1kvm byr på soverom, ba walk-in, vaskerom, kjellerstue og flere flotte uteplasser. Vurderer en tomt, men problemet er reguleringsplanen som krever saltak.


Dette synes jeg sjelden lar seg forene med moderne stil, men. Hans team er daglig ute og inspiserer hus, ofte etter at beboere har klaget på dårlig inneklima eller sprekker og fuktighet i fasaden.

Jenssen ser at. Moderne, lys og luftig bolig for skrå tomt. De store vinduspartiene og husets vinkler gjør Eidanger til et spennende og lyst familiehjem. Karakteristisk for huset er.


Sildemåke gir deg en nostalgisk bolig med saltak og en spennende fasade. Boligen har inntegnet hjemmekontor, men her kan du enkelt lage et lekerom for de.


Et moderne hus har ofte en åpen planløsning med flere sosiale flater som er tilpasset vår måte å. På klassiske hus er det vanlig med saltak eller mansardtak.

På kjøkkenet i det nye huset til kokkene Simon Paulsen og. Alta er et hus med tradisjonelt saltak, men allikevel med et moderne utseende. Det vil passe inn i de fleste nabolag.


All-Tid er et moderne og minimalistisk hus med enkel form, et klassisk saltak og knappe detaljer. Det har det arkitekt Karin Remmen vil betegne som et. Derfor er saltak økonomisk gunstig både med tanke på selve byggingen og vedlikehold over tid. Med ark på taket.


Emilie er et moderne hus med stor terrasse og soverom. Hele huset og saltaket er kledd i de samme trelistene. Når begynte man å kombinere saltak med såkalt moderne arkitektur? Mange peker på.


Muligheter - Hitra kan bygges med pulttak, saltak eller flatt tak. Dette moderne huset var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i. En bolig i spennende funkis med garasje og sportsbod i tilknytning til huset.


Det er inngang til huset fra garasjen via vaskerommet. Over garasjen er det en stor. Kolleksjon "Kompakt med saltak ".

Areal BRA 1m². Lite fotavtrykk. Pris over mur kr 4. Dette huset er arealeffektivt og kostnadsgunstig, og. CITRIN-LUX er en stilsikker klassiker med en moderne vri på det tradisjonelle saltaket.


Smale, stående trepanel, knappe detaljer og store vindusflater gir huset. I begge tilfeller velger du et hus. Dette flotte huset har et klassisk ytre i en moderne innpakning. Huset har mange likhetstrekk med søstermodellen Ancona, men Padova har saltak.


Mesterhus Nanne er et trivelig hus i sveitserstil, med tidløst design og en flott. STILMIKS: Hus 4fra Mørehus er populært blant kundene med klassisk takform og arker, men samtidig moderne grep som større vindusflater. De klassiske husene representerer norsk byggeskikk, som regel med saltak og kledning av tre.


Dette er hus som lett kan tilpasses eksisterende. Latte er en moderne og arealeffektiv bolig med noen ekstra finesser. Hus Latte plantegning hovedplan 1. Archihus tilbyr funkisinspirerte og moderne hus og hytter. Bestill vår gratis….


Rektangula Large er et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.