mandag 14. mai 2018

Maling av tak inne

Maling av tak inne

Maling av tak har en annen fremgangsmåte enn maling av vegg. For å unngå skjolder i taket er det. Hvordan maler du tak og taklister? Finn tips til hvordan du går frem når du skal male taket innendørs.



LADY Perfection takmaling får du i mange. Dette er en helt matt vanntynnet maling med glans 02. Baronesse Takmatt er til bruk på innendørs tak. Begynn med å fuge overgangen mellom tak og taklist med en akryl fugemasse.


Et lekkert, nymalt tak gir hele rommet et virkelig løft. Hvitt er vanligst, men det kan også bli fint med en annen farge. Maleren viser hvordan du maler gipstak med perfekt resultat. Velg riktig maling.


Her finner du en liste. En hvitmalt himling vil «løfte» taket og visuelt gi inntrykk av at rommet er større. I rom med stor takhøyde kan du skape en lunere følelse ved å bruke.



MEn det drypper så sinnsykt mye, fra sidene rullepenselen. Så er jo flekker over alt nå. Etter taket males veggene, mens innendørs treverk som lister, paneler og karmer males til slutt. Sørg for å male vått-i-vått, dvs.


Mange synes at det å male taket selv er en anstrengende jobb og ønsker derfor å. Vi går alltid over taket før vi maler, her ser vi etter løs maling, sprekker eller. Male taket er enkelt, hvis du bare vet hvordan. Gode tips og produktene.


Riktig verktøy er halve jobben, sies det, og det gjelder også når man skal male inne ! Hvilken maling skal jeg bruke? Det er stort sett oljemalt gips som er benyttet i himling (tro det er oljemaling - ikke godt å vite). Tiden er inne for å prøve noe nytt, og ta det et steg videre.


Hva kan jeg male. Til taket anbefaler vi en maling som er noe mattere enn halvblank. Normalen her er å bruke matt maling i taket. Dette for å hindre gjenskinn av lyset fra malingen i. Slik lykkes du best med takmaling.


Når du skal male store, jevne takflater, kan du fort ende opp med synlige og sjenerende skjolder. Det blir blant annet varmere oppunder taket, slik at malingen.


Før du kan male tak inne, må du sjekke hvilket materiale taket er laget av. Se hvordan male tak inne ? Video laget av Jordan som hjelper deg til å få ett godt resultat. Nymalt tak kan gi hele rommet ett stort løft.


Skal du kun male taket og ikke veggene, bruker du maskeringsteip og fester remser med plastfolie fra taket og ned mot gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.