mandag 25. mars 2019

Morsomme finn annonser

Morsomme finn annonser

En utrolig morsom FINN torget- annonse der eier Jonas har bestemt seg for å selge sin altfor mye brukte Playstationfordi den rett og slett “ødelegger livet hans”. De mest kreative, engasjerende og morsomme FINN - annonsene har gjerne til felles at produktet som annonseres er helt spesielt og skiller seg ut. Scania P4til millioner. Vi nordmenn drømmer om å bo i bilen og cruise rundt ( annonsen er fjernet).


Forferdelig salongbord. Veldig morsom tekst som. Noen ganger er jo også det som selges veldig morsomt, men det trenger ikke å være dette som er avgjørende for om annonsen får mange treff.


Jeg har funnet en del rare annonser på finn. Tenkte det kunne være kult med en tråd der man kan dele idiotiske annonser.


Ramlet over denne FINN - annonsen ved en tilfeldighet og kjente at jeg rett og slett bare MÅTTE spre den videre. Den fikk meg til å le så jeg gråt. Sidelyktes ikke å få «Sterk-Peder» i tale.


Tips oss om morsomme annonser ! Følg FINN på facebook! I år hadde kona kjøpt. Se hele annonsen. Morsomme annonser fra finn.


En 14-åring som har lest morsomme finn - annonser og misforstått hvordan man er morsom? UsuallyFuckingNice. Men sånn de har utformet annonsen, virker. Det er jo ganske morsomt at to 20-åringer ikke klarer å bygge en IKEA- kommode, legger venninnen til.


Begge er opptatt av å understreke at. Det beste som blir sendt inn blir. Hva kan vi vente oss av TV-Høsten? Når er det greit å starte med julemarsipan, pepperkaker og julebrus?


Alt dette får du svar på i. Annonsen starter med En klok mann sa en gang at Opel er en rullende utgift. Den har "litt" malingssøl som det fremkommer av. Siden annonsen ble lagt ut søndag, har den i skrivende stund fått i overkant av.


Morsomme finn annonser

Skal ikke kjøpe leilighet, men tommel opp for morsom boligannonse! Noen annonser får mer oppmerksomhet enn andre. RENE ORD: Annonser som denne er sjelden kost! Finn, sier Enehaug.


Morsomme finn annonser

Dette synes vi er veldig morsomt. Her er bordet Foto: Privat. I annonsen skriver. Ikke overraskende fant vi ganske mye morsomt, og noen av annonsene er lest av titusener.


Føler at det er et par ting som mangler kan man si. Han har fått mange tilbakemeldinger på annonsen, både fra personer som synes den er morsom og fra folk.


Tesla- annonsen til Pål Knutsen tar av i sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.