mandag 25. mars 2019

Nisje i dusj

Dusjvegg i nisje. I langsmale baderom kan det være praktisk å bruke den nisjen som dannes lengst inne som dusjplass. Du kan også skape din egen nisje ved.


En utsøkt utformet innfelt dusjnisje tjener ikke bare et viktig formål (holder alle dine nødvendigheter), men gjør det med stil og spa-lignende appell. Med en dusjnisje står du fritt til å velge.


Eller å måtte løpe ut av dusjen og gjøre hele badet klissvåt på vill jakt etter produktene du trenger?

Jeg har, og mer enn en gang. Her kommer løsningen, en innfelt. La dusjen bli midtpunkt på ditt bad. Hva med å fylle. Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig. Har du en nisje eller en.


God planlegging med smarte dusjløsninger, hvor man kombinerer både badekar og dusj, viser at du ikke trenger å gå på kompromiss med arealet på badet. Viser 1–av resultater.

Tilfeldig, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris (lav til høy). Serie: Flow Nisje. Overflate: Matt. Form: Rektangulær. Egenskaper: Veggmontert. Tilgjengelige farger. Leverandør:INR. En nisjedør har også en praktisk mening da den beskytter mot spruken fra dusjen. Funksjonaliteten som en enkel nisje tilbyr, eksempelvis muligheten til å sette en nisje hvor ditt gamle badekar sto fra vegg til vegg. Platene til dusjen skal limes.


Litex hvor jeg skjærer ut en nisje til shampoflasker osv, så deretter legge en 13mm plate på baksiden for å tette hullet. En dusjnisje passer derimot godt i lange og smale baderom. Da benytter du deg av nisjen som er blitt dannet innerst i dusjrommet. Unike dusjer med minimalistisk uttrykk - fås som dusjhjørne, nisjedør og walk-in dusj.


Bare ved å bytte dusj kan du forvandle uttrykket på badet ditt totalt. En fast dusjvegg og en svingbar dusj. Filtrer søkeresultatet. Standard Navn A-Å Navn Å-A Pris lavest først.

Design Plus dusjdør for nisje cm. Varenummer: G1MOD7A03Z1. Praktisk og lekker løsning med hengslet dør i nisje til dusj. AntiCalc behandlet glass. Hvis rommet er. Ifö Space nisje SPVK, håndtaksprofil. Remove from listAdd to list.


Collection 3C med skyvedører overbeviser i nisjer, hjørnemontert eller som Walk- in-variant. Ifo-Space- nisje -SPVK-rundt-handtak. Den kan tilpasses til eksisterende romsituasjoner uten problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.