mandag 1. april 2019

Sveise aluminium felger

Trenger tips om noen som sveiser felger og hvor mye det koster. Alle typer varmetilførsel og sveising for å gjenopp. Oppretting av felger (bulker,kast i felgen etc). Bruk proffer til felg lakkering, sveising av felger, og felg reparasjon i Oslo til en.


Vi utfører arbeid på både stål og aluminiumfelger, som oppussing og lakkering.

Sprekk i felgen din? Ta kontakt, vi sveiser og retter felger. Hei, vurderer å spleise på bil til poden, en Auda 80. Noen som vet om hvem som sveiser alufelger? Har en som har sprekt i innerkant.


Fann ut at jeg hadde en sprekk i ene felgen min, da jeg tok den av for å lakke caliperen. Er det noen som vet om steder i Bergen som kan sveise en liten sprekk i ene.


Vet om en som prøvde dette for noen år siden, på Hydro aluminium i holmestrand.

Hvis det er alu. Vi reparerer alle typer felgskader med perfekte slutt-resultater. Ferdig finish tilbake til ny original stand. Slip fuge og sveis sammen.


Alle som driver med sveising (litt mer avansert en MIG da altså) kan gjøre dette. Alle felger blir pulverlakkering hos oss, men kanskje du har en bestemt farge du ønsker?


Urunde felger som trenger oppretting. Bergsagelveien Stavanger tlf. Betalte 80- for å sveise og rette den ene felgen på Passaten nå i sommer, leverte på tirsdag og hentet på fredag.


Upåklagelig service også. Spørsmålet er: Går det an å sveise på aluminium og lakkere klarlakk.


Kan vel i prinsippet kanskje TIG- sveises med alutrå såvidt jeg vet er det litt styrete å sveise alu og man trenger dekkgass for at sveisen ikke. Videre kan både artikkelen om MAPP gass.


Har du skadet en felg kan vi hjelpe deg. Vi sveiser, retter og avbalanserer felger. Sveising og retting av felger. Alufix tilbyr også.

Delene er sveiset sammen slik at varme og slitasje kan. Felger lages i forskjellige materialer, i begynnelsen var tre vanlig, idag er stål og aluminium mest vanlig. Stålfelger lages å sveise sammen utstansede og. AN-sveis alu antall.


Butikk › Bil › Fittings › AN-AN-sveis alu. Veiledende pris: Normale aluminium felg med sprekk og kantskade, ferdig lakkert fra Kr 85. En parkeringsskade på en kant eller felg ? Deretter reparer felgene.


Etter sveising er det best når fælgen går på dreiebenken for å bli helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.