onsdag 25. september 2019

Tyverisikring af vinduer

Så kan indbrudstyven ikke åbne vinduet bagefter. Rapport: Fem metoder, der virker mod indbrud2. Vidste du at 50% af alle indbrud bliver begået igennem vinduet?


Og det tager kun tyven ét minut at bryde et. Sikring af dine vinduer og døre er en afgørende faktor. Mange tyve kan let bryde ind ad dine vinduer, hvis de ikke er sikret ordentligt.

Se, hvordan tyven typisk kommer ind gennem vinduet, og hvad du kan gøre. Når tyven begår indbrud er det oftest gennem et vindue eller en dør.


Hos Jydsk Vindueskompagni følger vi nøje udviklingen af tyverisikring af vinduer, så vi. Når det gælder tyverisikring af vinduer og døre, bør man hellere være for forsigtig end at tage chancen.


Vejledning til vinduessikring. Da vinduer i kælder- og. Samtidig kan du gøre din bolig svær at bryde ind i ved at sikre yderdøre og vinduer med gode låse. Alle dørens komponenter skal være.


Med SucuYou får du en nem tyverisikring af dine dører og vinduer.

Vi har testet produktet og viser her. Tyverisikring er med i prisen, når du køber vinduer hos Outline. Vinduerne er nemlig blandt de mest udsatte. Læs mere om de forskellige sikringspakker her.


SafeRoller tyverisikring - en lille og elegant sikringsløsning. De fleste af os oplever indbrud enten i virksomheden eller i deres hjem på et. Ideen med sikringsbeslag på døre og vinduer er netop at holde tyven ude.


Er der fx for meget luft mellem vindue og karm, er det meget lettere for tyven at få fx et koben ind og dermed bryde vinduet op. Man kan desuden fastgøre hængsler. Noget handler om sikkerhed.


Det kan både være en sikkerhed for, at børn ikke kan åbne vinduet, eller at tyven har vanskelig ved at komme ind eller ud af huset. Beskyt dit hjem mod indbrud. Der er mange måder, du kan tyverisikre dit hjem, derfor har vi på disse sider samlet en lang række råd og vejledninger til tyverisikring af hjemmet. Pulverlakeret hvi vindues sikring til indvendig sikring af vinduer.


Køb nu for kun 995. SecuYou låsen giver god tyverisikring af døre og vinduer. Nem at montere og betjene. I % af alle indbrud knuses ruden, % tages glaslisterne af og ruden tages ud.


Når du laver indbruds- og tyverisikring af din bolig bør du derfor altid huske at låse alle døre og vinduer.

Professionel tyverisikring til privat og erhverv. Husk også, at tyverisikring af døre er lige så vigtigt som sikring af vinduerne. I vinduer af ældre dato findes der stadig hasper og kan være en let sag at brække.


Vinduet er ofte en foretrukken flugtvej for tyven. Overvejer du at få tyverisikret boligen eller firmaet? Kontakt os for en uforpligtende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.