onsdag 17. juni 2020

Store skyvedører

Til store skyvedører kan vi levere to skinneløsninger. Den ene heter EKU Porta HMT og bygges inn i en dobbel vegg. Realiser store vinduer og skyvedører med Schüco ASS PD. Med 90°-hjørne, samt to- og trespors åpningsvarianter kan du få helautomatiserte skyvedører.


Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. Du kan velge mellom innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører.

Folk søker også etterSe vårt brede utvalg av stilrene skyvedører tilpasset dine mål. Hos Kvik finner du. Aluminium er et materiale som på grunn av sin stabilitet kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater.


Dette gir maksimal transparens og lysinnfall. Veranda er markedsledende norsk produsent av kvalitets skyvedører i vedlikeholdsfri aluminium. Til forskjell fra mange andre dører på markedet. Innfelte skyvedører.


Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen.

Vi har også vinduer og. Skyvedører på alle mål. Butikken OG STOR LAGER EIKVEIEN 28. Hvis du setter opp skyvedører mellom ute- og inneområdet, kan du bruke store glassflater.


Med denne løsningen slipper du inn rikelig med dagslys året rundt. En enestående termisk klassifisering og eksepsjonelle dimensjoner som passer alle dine prosjekter.


Med disse profilsystemene kan du åpne opp store. Nyt maksimal utsikt med Schüco ASS PD. Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører.


Våre skyvedører i glass og aluminium holder kulden ute om vinteren og varmen ute om. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til bruk for garderober. Har du store rom i huset som du kunne tenke deg å dele opp i mindre? SKYVEDØR 2-FLØYET.


Med enkel betjening og robust. Skap store glassfasader, vinduer og skyvedører med Panorama Design- plattformen Schüco ASS PD.


Schüco leverer skyvedører med lav U-verdi (fra 8), som gjør den meget energi- og. Konstruksjoner som er slanke,med store rammer som slipper inn mye lys.


Med topphengte skyvedører fra Elfa kan du innrede hjemmet ditt på helt nye måter!

Finstuen med møbler som ikke skulle sittes i, er erstattet med den store. Skyer ikke en vanlig heve- skyvedør. Dørens innovative design og store glassflater gjør dette til husets midtpunkt. Med Sky skyvedører skapes lyse rom.


Vår Sapa Terrasseskyvedør er godt isolert og gir mulighet for store åpninger og. Kan leveres i store høyde og bredder. Dagens trender betyr gjerne vinduer og dører fra gulv til tak. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue.


Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.