torsdag 18. juni 2020

Sykkelstativ vegghengt

Av sinkbelagt stål. Understell av firkantprofil og sykkelstativ av rundjern. Kan skrus fast, også på vegg (skruer og plugger medfølger).


Vi har et stort utvalg av sykkelstativ til garasje og på vegg. Vi har frittstående sykkelstativ, sykkelstativ for vegg, samt sykkelgarasjer og sykkelskur med tak.


Se utvalget og bestill enkelt i nettbutikken.

Rask levering og gratis retur! Genial sykkel holder, oppheng, vegghengt sykkelstativ, wallhanger. Utrolig smart løsning som sparer plass, genial, vegghengt sykkelstativ. Til å henge over.


Fås også på fotplate ved forespørsel. Modell vegghengt. Smarte sykkelstativer. Sykler er både verdifulle og kostbare. De fortjener et godt oppheng.

Publisert fredag 31. Sist oppdatert. Trenger syklene en egen parkeringsplass? Sykkelstativ med plass til opptil fire sykler. Kayobas frittstående sykkelstativ har plass til fire sykler. Her finner du bakmonterte sykkelstativer til campingvogn eller bobil. Stor utvalg med kjente merker som Thule og Fiamma sykkelstativ. Vegghengt sykkelstativ til. Vi leverer frittstående sykkelstativer og vegghengte sykkelstativer over hele landet.


Stort utvalg av sykkelstativer med tak, sykkelstativ vegghengt og sykkelstativ. Legg i handlekurv. Praktisk vegghengt sykkelstativ med plas til sykler. Du kan også bruke flere vegghengt sykkelstativ i kombinasjon med hverandre for en optimal utnyttelse og praktisk tilnærming til den store.


Plassbesparende og fleksibelt sykkelstativ. Sykkelholderen kan også monteres andre steder, for eksempel i garasjen. To nivåer: plassbesparende. Produktfakta: Minimum takhøyde m. Et sykkelstativ som gjør at du utnytter hele.


Avfallsbøtte med lokk.

Følger med stk opphengskinner: stk monteringsskinne for vegg og stk monteringsskinne for å henge på rekkverk. Mål: 27x29xcm. Det leveres downlights i tak eller takpunkt, og vegghengt toalett. Det er begrenset med sykkelstativer tilgjengelig.


Nautic New Design vegghengt toalett brukes på innbyggingssisternen. Med boltavstand på cm. Den er i hvit keramikk med standard glasur. Toaletter og seter.


Brosjyrestativ, vegghengt, rom Asamt rom A transparent plast. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.