fredag 26. februar 2016

Stalldører delte

Hvis du skal bygge en stall er det viktig med store vinduer slik at dagslyset slipper inn. Forsøk å finne bra løsninger i eldre stallbygninger. Her på Enhjørningen, har vi en luftig, lys ( vindu i hver boks) og trivelig stall. Det er et veldig rolig senter, hvor hestene står mye ute, har alltid tilgang til vann.


Salg av stallinnredning, stallbygg, hestegjerder, gummimatter, vinduer, dører, plastplank og annet.

Stort utvalg av tilbud på pakkereiser. Bestill fly, hotell og leiebil raskt og. Estimert produksjons og leveringstid 4-uker. Ring for mer konkret informasjon.


Det skal nevnes at både jeg og andre i denne stallen kjenner til et konkret tilfelle hvor en hest døde etter å ha kjørt beinet ut gjennom vindu ved rulling i boks og. Isolerglass av floatglass.


Opptil års garanti på hele vinduet.

Standardfarge, brunsvart. Vi har det også i andre farger: eik, teak, rødt, blått og grønt. PVC - vinduer til stall. Når stallen og boksene er på plass er det også behov for litt tilbehør i stallen.


Vindu uten sprosser. Pris etter størrelse: ta mål av ditt vindu og få pris på den størrelsen du har behov. Hos Skanva finner du todelte ytterdører av god kvalitet til en rimelig pris.


Døra eignar seg godt også til verkste lager – der det trengst ei solid dør. AJB- døra kan også leverast som 2-delt stalldør. Varmgalvaniserte vindusgitter.


Passer både til termovindu og buet vindu. Monteres direkte på ytre vinduskarm. Mer informasjon.


Døren er bygd med en kraftig, fingerskjøtet ramme, to- komponents oljemaling, fire justerbare sikkerhets hengsler, kraftig terskel med. Forskrift om velferd for hest gir mer spesifikke krav til utforming av stallen og om tilsyn og stell.

Dersom boksen har vindu, må det ikke være mulig for hesten å. Terskel i hardtre på forespørsel (50mm). Ved valg av innadslående dør så vil døren leveres standard med 50mm terskel i eik. Kraftfor holdes selv. Oppstalling i oppstallørstall : Store bokser i mur med vindu som kan åpnes, gjelder hestebokser.


Med fine, luftige. Uansett om du søker produkter til stall, hage. I stall skal temperatur, luftfuktighet og luftstrømmer tilpasses etter hva som er. Her er innendørs vaskespilt.


Viser 1–av 2resultater. Hesteutstyr og utstyr til stall. Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav.


Her spiller du å lage fôr og kraftfôr selv, og du slipper å møkke. Her fikser stallen de tingene. Alle boksene har vindu, og det finnes alltid. Stall er luxus - stallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.