fredag 2. desember 2016

Best og billigst smarttelefon

Går du med ønsker om å innlemme arealer i kjeller i din boenhet, bør det opprettes dialog med styret i sameiet eller laget. Utleie av kjellerareal. Fuktighetsinntrengning i ytterveggen. Det gir god plass til ekstra aktivitet og mye mer.


Men det kan også føre. I kjelleren lukter det fuktig eller muggent – hva kan være årsaken? En rotete og overfylt kjeller med pappesker, tekstiler og møbler, kombinert med et fuktig kjellermiljø, er en dårlig kombinasjon med tanke på lukt, muggsopp og.


Ofte ønsker man å innrede kjelleren til boareal med høye krav til varmeisolasjon og komfort. For kjellerytterveggen innebærer det et helt annet fukt- og varmemiljø. Fjern fukt fra kjelleren. Fukt er ikke bare skadelig for huset, men sopp og bakterier som trives i fukt kan.


Best og billigst smarttelefon

Gjenstander fra Hydrogenfabrikkens kjeller. I den utgravde kjelleren er det en god del gjenstander. I en kjeller på en avsidesliggende gård skal familien på seks ha oppholdt seg isolert i. Familien skal ha bodd i den skjulte kjelleren i ni år.


Problemet med fuktige kjeller gjelder dessverre for mange hus i Norge. Har du uutnyttet areal i huset? Fuktskader i kjelleren kan ofte bety store kostnader og merarbeid.


En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller ekstra. De fleste som starter opp en omfattende kjellerprosjekt, starter prosessen med en arkitekt. Arkitekten går gjennom dagens kjeller og vurderer hvilke tiltak som må til. Benytter du hetebølgen til å lufte ut i kjeller og kjellerhybel?


Hold vinduene lukket, nå er det drømmetid for muggsoppen. Kjellerstue før. Fukt gir dårlig lukt, en ubehagelig kjeller, skittent inneklima og kan ødelegge brukbare kvadratmetere. Se her hvordan du lett kan sjekke om.


Best og billigst smarttelefon

En kjeller er alltid kjekk å ha – der er det gjerne fyrrom, vaskerom, noen boder, kanskje en kjellerstue, og til og med en badstue. Når kjelleren er tørr er det et. Innrede kjeller.


Best og billigst smarttelefon

Type kjellerprosjekt. Inspirasjon Her har vi samlet nyttig videre lesning for deg som skal pusse, bygge ut eller renovere kjelleren.


Ved å avfukte kjelleren holdes en jevn og lav relativ luftfuktighet, og muren vil tørke fra innsiden. NTNU-kjellerne har vært blant de viktigste samlingspunktene for studentene i Trondheim, men. Den kjennetegnes ved den karakteristiske kjellerlukten, som er lukten av muggsopp. Muggsopp kan utgjøre en helserisiko og det er derfor viktig å. Rehabilitering av kjeller.


I kjellere i de aller fleste bygninger vil det ofte være problem med fuktighet og lukt. I eldre bygninger er kjelleren konstruert for å være.


Fukten fra grunnvannet stiger opp gjennom jord og grus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.