torsdag 1. desember 2016

Glass kjøkkenplate

Hvis glass møtes i samme hjørne må du trekke av 8mm på det ene glasset. Showing 1–of. Standard sortering.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Herdet glassplate kjøkken.


Vi leverer kun glassplate kjøkken i herdet glass, som er 4-ganger sterkere enn vanlig glass. Vi har veggplater i laminat, kvarts, akryl og glass, og mange ulike uttrykk og farger. Velg mellom standardlengde eller spesialtilpasset veggplate. Designglass til kjøkken gir et unik og spennende utseende.


Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke minst dekorativt. Type festmiddel avhenger av veggen glassplaten skal monteres på. Det er ikke å anbefale å benytte glass på.


Selger stk fin glassplate i klart herdet glass, brukt over kjøkkenbenk. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til. Klart beste løsning, mener ekspert.


Ikke alle er enige. Denne kjøkkenplaten av herdet glass vil være en pålitelig sprutbeskytter for kjøkkenveggene og et dekorativt tillegg til kjøkkeninnredningen. Kjøkkenplater i glass, også kalt backsplash, gir deg mange muligheter for å sette ditt eget preg på kjøkkenet.


Glass kjøkkenplate

Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom. Lakkert glass i en farge du måtte. Finn lekre beskyttelsesplater til ditt nye eller gamle kjøkken og forskjellige kjøkkenlister til benkeplater i nettbutikken.


Glass til kjøkken. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Created with Sketch.


Mest populær, Alfabetisk A-Å, Alfabetisk Å-A, Pris Stigende, Pris Synkende. Nettbutikk for Sør-Tre i Søgne. Flotte veggplater i rustfritt stål eller herdet glass, levert direkte til din adresse. Klikk inn og se våre mange veggplater.


Glass kjøkkenplate

Skift til moderne glasspanel på ditt kjøkken. Vi kan levere glass over kjøkkenbenk til en svært god pris. Kombinasjonen av herdet glass og detaljrikdommen.


TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige. Kjøkkenpanelene monteres raskt og enkelt på veggen over kjøkkenbenken.


Glass kjøkkenplate

Vi har kjøkkenpanel i mange ulike mønstre og fargetoner som passer de fleste kjøkken. Vi leverer alle mulige glass som kan benyttes mellom kjøkkenbenk og overskap.


Det festes med skruer eller U-lister, og glasset fuges mot benkeplaten. Artikkelnummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.