fredag 5. mai 2017

Floss ull

Vår kolleksjon består av ulike teppekvaliteter som eksempelvis floss, twist, ull, kelim og flatvev. Flere av dem kan også bestilles med valgfri kant i ull, kunstfiber og. Elin er et håndtuftet teppe med en flosshøyde på. Håndknyttede tepper.


Som fargealternativ kan du bruke opptil ullfarger fra hank C. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.

I mange forskjellige former, farger og størrelser. Legg til ønskeliste. Det er både som lavfloss og flatvevde tepper. Den største trenden på farger er fortsatt.


Ull er ikke bare ull, men ny eller brukt ull. Et teppe som er 100. Total høyde: mm. Størrelse: 50×cm.

Antall per pakke: stk. Kvadrat per pakke: m². Design: Johanna Lundgren Materiale: 100%. En flossvevt båtrya i ull vil dels tørke mye fortere, dels stadig være varm og.


Hos JYSK finner du et stort utvalg av gulvtepper, løpere, flosstepper, kuletepper mm. Ullfibre er veldig sarte i våt tilstan og de kan bli skadd mye gnikking. I vaskemaskinen vil teppet bli vugget forsiktig, temperaturen er helt riktig og sentrifugeringen. Ledaal garn består av ull spunnet rundt en kjerne av jute.


Floss : hekling og veving Glatt: veving Hekling kg per mEksempel: Diameter 9cm = ca. Rød strikket lovott av ull med rosa flosset fôr. Dekor av broderi og floss.


Moten kan variere mellom kortere og lengre, villere lugg (akkurat nå er det lange, bølgete flosstepper som trender). Men også floss med lengre luv, spreke innslag av farger, mønster og struktur er. Flosshatt eller berre floss er ein hatt med høg, sylindrisk pull og smal brem. Ved fabrikken på Espeland i Bergen jobber.


Det blir også gjennomgang av ulike måter å lage floss på og hvordan sy fast. Kurslærer selger redskap til flosslaging.

Lones flosstepper var basert på ull og lin. Du kan ta med for eksempel et vottepar. Vilkåret for avtalen var at Bohus fikk eksklusiv rett til å forhandle kolleksjonen. Kolleksjonen – som ble kalt.


Norges to suverene " ull -damer" og fantastiske formidlere, Ingun G. Demonstrasjon av teknikkene: Floss, takling, ullbroderi og ulike kanter. Se på dette, er det et såkallt floss teppe? Og hva er forskjell på lavfloss, langfloss, bomull og ull - floss ? Kan noen forklare?


Hva er lurt å kjøpe. Fri frakt for ordre over kr 50- Lynrask levering i hele Norge. Husk å bruke vaskemiddel for ull, uansett hvor mye.


Ullkvaliten är mycket elastisk och kan spinnas till väldigt fintrådigt garn. Merinofåret har avlats fram för att.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.