tirsdag 7. november 2017

Gulvsliping asker og bærum

Gulvsliping asker og bærum

Han sover best om natta når han leverer flotte gulv til fornøyde kunder og tar arbeidet. Med over års erfaring garanterer vi profesjonelt utført arbei kort leveringsti til konkurransedyktig pris. Asker og bærum gulvsliping. Vi gleder oss til å høre fra deg.


OSLO - AKERSHUS. Gammelt furugulv som var lutet og oljet. Slipt og lakket med White finish ganger. Alt innen parkett, tregulv og fliser. Vi sliper, vedlikeholder og monterer alle typer gulv. Miljøvennlig gulvsliping -Tilnærmet støvfritt -Ta vare på husets største møbel - Miljøvennlige. Utleiespesialisten tilbyr utleie,leie av gulvslipemaskiner til alle typer gulvsliping. Sliping av malte gulv, matting av lakk, rengjøring. Oppdaterte opplysninger for. Holder til i bærum.


Gulvsliping asker og bærum

Eller kanskje en eiendomsmegler? Billingstad, Fredag 11. Gå til hjemmeside. Vi har et bredt utvalg av maling og tilbehør.


Bjørn og Benjamins Gulvteknikk er oppført i følgende kategorier: alle kategorier. Gratis befaring, ta kontakt. Vi monterer, sliper og overflatebehandler alle typer tregulv.


Vi tilbyr gulvsliping og parkettsliping i Oslo, Bærum og Akershus. Du kan velge mellom olje, lakk eller. Hos AML kan man leie alt fra fliskuttere.


Gulvsliping asker og bærum

For gulvsliper i Bærum kan du bestille en gratis befaring fra oss, eller enkelt. For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. Vi behandler gulv for offentlige institusjoner, bedrifter og private.


Gulvsliping og vedlikehold av gulv - Bærum og omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.