mandag 16. april 2018

Feste bilder på murvegg

Henge opp bilder på mur- og betongvegg. For minimalt merke på veggen når du skal henge opp bilde på betongvegg anbefaler vi betong- og murkroker fra Arvid. Selvom du skal henge opp bilder uten å lage hull, lønner det seg allikevel å planlegge hvor bildet eller bildene skal henges opp, slik at du blir fornøyd med. Mange dropper å henge opp bilder, hyller, knagger eller fliser for å unngå å lage hull i veggen.


Det behøver du nødvendigvis ikke. Jeg fant noen helt spesielle kroker i kjelleren under en opprydning til å feste på betongvegg eller murvegg så man kan henge bilder på veggen uten å måtte.

Vegger av mur er ofte de mest krevende å henge bilder på. Finnes det noen type stift jeg kan banke rett inn i betongvegg for å henge opp et bilde (ikke tungt)?


Eller er boring eneste alternativ, samme. Jeg ønsker å henge opp bilder på veggene, noe som burde være greit, men veggen jeg vil henge opp på er en murvegg. La si du skal henge opp et bilde på en betongvegg, og bruker en gipsskrue som ligger slengt i redskapsboden.


Skal henge opp noen bilder på murveggen min. Er det bare å slå inn spiker og henge opp, som om det var en trevegg? Anonymous poster.

Opphenging av bilder - vanlig bildekrok eller selvheftende spiker? Det trenger ikke å være så vanskelig å henge opp noen bilder. Tidligere fantes det kun spikre. Les våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp bilder på veggen.


Vi har samlet en rekke. De spørsmålene vi oftest får i butikken, er. Feste bilder på murvegg. Jeg skal feste en del bilder osv på murvegg uten å borre hull i mine nye vegger.


Derfor må jeg få tips om alle gode festeteknikker Tenker jo en. Aj aj, så har vi den mest “utfordrende” til slutt… Her kan man finne blant annet vegger av ren betong til. Bor et hull som har samme dimensjon som spikeren. Mur- og betongvegg.


Dette er en metode som egner seg når du skal henge opp ting på veggen. Skrå litt nedover. Det har aldri vært enklere å henge opp bilder på veggen uten å bore.


Du kan nemlig bruke selvklebende tape. Med de smarte limspikerne tilbyr vi en enkel måte.


Mulighetene er uendelige, og våre patenterte systemer brukes til å henge opp bilder på murvegg, gipsvegg og betong.

Se og kjope STAS produkter direkte. Lei av stygg hull i veggen? Snart blir det vanlig å feste både bilder, hyller og speil på veggen med tape. Vanlige plastplugger brukes både i murvegg og betongvegg.


Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn pluggen, og den sitter. Unngå å henge opp bilder på veggen med plugger og skruer. Med smart magnetisk tapet henger du dem bare opp ved hjelp av magnetisme! Ett klikk forteller deg at rammen er sikkert festet til veggen og vil forbli på den.


For å henge opp bilder eller annet fungere det godt å bruke slike kroker. De funker på ren murvegg, men om det er en pusset murvegg så skal man passe litt. Oslo, Onsdag 30. FIXA-serien har.


Snekker Trenger hjelp til å feste gulvlister på gips og betongvegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.