onsdag 18. september 2019

Stålrist

Stålrist

Skedsmo, Viken - tidl. Markedets bredeste tilbud av stål og metaller. Fjern alle filter. Gitterrist av stål.


Vi leverer gitterrister av alle slag, gangbanerister, fotskraperister, kjøresterke rister med mer, gitterrister leveres i stål, aluminium og kompositt, løse gittertrinn. Vi leverer et bredt spekter av gitterrister, trinn, spiraltrapper, hyllerister og tilhørende produkter i stål, rustfritt stål og GRP. Vi bistår gjerne med en skreddersydd.


Stål ubehandlet. Vinkelstål for gitterrister. Dørkplater rustbestandig stål. Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data? Når du besøker. Sorter etter, Navn. Risten har kantprofil på. Uansett hvilke behov du har, kan vi levere en løsning ved å bruke vår skreddersydde gitterrist - eller Optimo-serie. De fås i karbonstål og rustfritt stål og med en. Vårt sortiment av gitterrist produkter dekker et komplett spekter innenfor dette produkt- området.


Vi leverer ulike typer gitterrister i galvanisert stål, rustfritt og syrefast. Rennen kan kombineres med ulike rister: støpejernsrist, galvanisert spalterist, sklisikker plastrist, galvanisert gitterrist, eller rustfri stavrist, i tillegg til et bredt.


Stålrist

Jotne Ankers leverer alle typer rister produsert i galvanisert stål, rustfritt og. Vi leverer alle typer gitterrister i stål så vel som rustfritt og aluminium.


Presstukede gitterrister i aluminium og rustfritt og syrefast stål. Helstøpte glassfiberarmerte kunststoff rister i polyester og vinylester. Pultruderte glassfiberarmerte. Spiraltrapper og gitterrister.


Våre spiraltrapper er satt sammen av standard komponenter. Vi har meget kort leveringstid. Skyting direkte inn i stål med boltepistol med enkelskudds front. Klik og læs mere om gitterriste.


Beiset, matt elektropoler, blank. Ubehandlet Pulverlakkert. Eloksering, klar eller farget. Generell informasjon om gitterrister.


Vi er en stålentreprenør med hovedtyngde i stålkonstruksjoner for bygg, anlegg, smelteverk, prosessindustri og alle typer broerVi tilbyr ulike typer smedarbeider. Utgangspunktet er ståltrapper med gitterrister som trinn og repo, men vi leverer også med for eksempel platetrinn.


Stålrist

Komplett levert og montert. De udstansede bærestål lægges sammen med støttestålet til et firkantmønster, og risten forsynes med kantstål på to sider. A-riste fremstilles enten i stål, rustfrit stål.


Standardmateriale er varmforzinket stål, men ristene kan fremstilles i andre materialekvaliteter. Som standard leveres rektangulere og halvrunde inngangsrister. Les mer Les mindre.


Gi oss din tilbakemelding på dette produktet. Kompositt og plastmaterialer. Trinn, platerister, gitterrister. Produkter i samme. En vanlig metode for riste av galvanisert stål er sveising.


Sveising på de fire sideplatene til det galvaniserte stålgitteret er også et punkt for å. Nisjemetall AS leverer stål og metallprodukte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.