fredag 20. september 2019

Skråtak løsninger

Utfordringen oppstår når det skal planlegges gode oppbevaringsløsninger til rom med skråtak, og det er lett å ty til enkle løsninger som ikke gir optimal utnyttelse. See more ideas about Home, Loft room, Home decor. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger. Nedenfor viser vi fram noen smarte.


Skap- og skuffeløsninger, samt fargetonene på veggene, får rommene til å henge godt sammen.

Det er lagd mye oppbevaringplass, og i tillegg. Skråtakproblematikk. Jeg ser det av søknadene vi får inn at det er mange som sliter med å finne ok løsninger under skråtak. Og det finnes vel.


Stå oppreist foran speilet selv om du har skråtak. En speil- løsning behøver ikke følge vaskens bredde. Våre speil- løsninger tilpasser seg ditt ba og ingen sier at.

PLATSA-serien har oppbevaringsløsninger som gir god plass. Bygg høyt eller lavt, under et skråtak eller utover en hel vegg. Fyll på med dører og innredning. Selv rom med skråtak fortjener fine garderobeløsninger.


Mange tror rom med skråtak er et problem, og at man må begrense sin kreativitet når de skal velge. Våre skapdører kan plasseres helt inn mot vegg og. Smarte løsninger for rom med skråtak.


Finn ditt drømmetak blant våre løsninger i tegl, betong, asfalt takbelegg eller ståltakpanner. Moderne takløsninger for skrå tak. I over hundre år har vi levert. Systemløsninger for skråtak.


Vi tilpasser løsninger til de fleste typer trapper. De samme løsningene benyttes også under. På grunn av vinkler, dybdemål og avvikende høyde vil løsninger være svært forskjellige for hvert enkelt rom.


Se bilder for inspirasjon. De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig.

Se våre løsninger og garderobesystem til soverommet her. Løsninger i det uendelige med Mobalpa. Det finnes flere smarte løsninger for å utnytte den plassen en har til rådighet - kom innom en av våre butikker så hjelper. Har du skråtak på badet ditt?


Da vi flyttet inn, skjønte vi raskt at det å stange hodet i skråtaket når man forsøkte å sette seg opp i sengen, ikke var den beste løsningen. Når du skal isolere damptette undertak krever et ventilert luftesjikt på undersiden. Fikk levert flotte garderobeløsninger og en løsning for vaskerom.


Fine løsninger, gode innspill på befaring, rask levering og monterte alt på en dag. Unngå at skråtaket bare blir en plass for rot. Er det skråtak på badet ditt finnes det flere leverandører som tilpasser for eksempel dusjveggen eller speilet til det.


Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og integrert. Bruk kasser og kurver. Gode løsninger for å oppbevare klær er et must have i entreen og på soverommet.


Rare vinkler og vanskelige vegger – å innrede et soverom som har skråtak langs. Kjersti Rostad fra Møbelringen i Orkdal mener det finnes gode løsninger som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.